10 redenen waarom PowerSlim werkt

10 redenen waarom PowerSlim werkt

PowerSlim is een leefstijlprogramma waarmee wij de afgelopen zeven jaar al meer dan 600 mensen hebben begeleid naar een blijvend lager lichaamsgewicht. Wil je weten hoe dat komt? We hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet.

10 Redenen waarom PowerSlim werkt

1.  De PowerSlim producten hebben een hoge verzadigingswaarde

Als je het PowerSlim programma volgt, ga je niet minder eten. Je gaat juist anders eten. Je eet lekkere, koolhydraatarme producten. Waar je minder koolhydraten eet, ga je juist meer hoogwaardige eiwitten eten. De verzadiging hiervan is prima

2. Je kunt PowerSlim goed combineren met je gezin en je werk

Als je het PowerSlim programma volgt, geniet je van drie volwaardige maaltijden per dag. Zowel bij de lunch als het avondeten kies je uit een verantwoorde combinatie van groenten, vlees, vis, kip of eieren, soms aangevuld met een PowerSlim vervanger voor brood, aardappels, rijst of pasta. Hierdoor eet je altijd gezellig samen met je gezin of maak je goede keuzes als je buiten de deur luncht of dineert.

3. Je kunt blijven genieten van tussendoortjes

Als je het PowerSlim programma volgt, geniet je niet alleen van drie volwaardige maaltijden, maar ook van drie lekkere en verantwoorde tussendoortjes. Het assortiment bevat een grote variëteit aan koekjes, dranken, repen en hartige snacks. Het is daarom dat wij zeggen: Genieten is het nieuwe lijnen.

4. Met PowerSlim boek je in korte tijd prachtige resultaten

PowerSlim is een leefstijlprogramma, vooral gericht op het verlies van vetmassa en het behoud van spiermassa. Je valt er dus heel mooi mee af. Een platte maag, een nadrukkelijke taille en strakke (boven) benen en – armen zijn het gevolg. Daar komt nog bij dat je met PowerSlim ook in een behoorlijk tempo kunt afvallen: mannen verliezen zo’n 1,5 tot 2 kilo per week en vrouwen 1- 1,5 kilo per week. Lees de ervaring van klanten op onze website.

5. Je hoeft het niet alleen te doen

Als je gaat PowerSlimmen, sta je er niet alleen voor. Je coach zorgt er, samen met jou, voor dat jij je streefgewicht bereikt en behoudt. Tijdens de wekelijkse weegmomenten bespreek je wat er goed en minder goed is gegaan de afgelopen week en trek je het plan voor de komende week. Ook als je tussentijds vragen hebt, kun je bij je coach terecht.

6. PowerSlim geeft informatie en inspiratie

PowerSlim komt wekelijks met nieuwe recepten, interessante artikelen en inspirerende blogs. Dit maakt het voor jou extra gemakkelijk om je iedere dag weer goed aan het programma te houden.

7. PowerSlim geeft extra ondersteuning bij gezellige gebeurtenissen.

Je neemt je voor om af te vallen en het gaat een paar weken goed. Maar dan heb je een etentje, je gaat op vakantie of naar een festival. Ook bij die gezellige bezigheden, die het leven kleur geven, kun je doorgaan met afvallen. PowerSlim geeft tips&trics en inspiratie.

8. PowerSlim investeert in gewichtsbehoud

Je wilt niet alleen afvallen, je wilt ook op gewicht blijven. Als je je streefgewicht hebt bereikt, mag je een jaar lang nog eenmaal per maand terugkomen om te wegen. Hieraan zijn voor jou geen kosten verbonden. Aan de hand van thema’s zoals:

  • In balans blijven
  • Etiketten lezen
  • Ken je valkuilen
  • Eten buiten de deur
  • Verantwoorde tussendoortjes
  • Feestdagen
  • ………………………

bespreken we alle in- en outs rondom gewichtsbehoud. Zo vergroot je je kennis en blijf je op gewicht.

9. PowerSlim heeft ambassadeurs

Heel veel mensen zijn afgevallen met PowerSlim en nog steeds op gewicht. Hun succesverhalen kun je lezen op onze website, maar ook op die van PowerSlim.

10. Als je het PowerSlim programma bij La Peau Satin volgt, belonen wij je gewichtsverlies met waardevolle extra’s

Wij hebben iedere twee maanden een nieuwe actie rondom PowerSlim. Vaak geven bij iedere 5 kilo gewichtsverlies een schoonheidsbehandeling of afslankende lichaamsbehandeling ter waarde van minimaal € 59,- cadeau. Zo’n luxe vooruitzicht motiveert natuurlijk enorm om nog eens 5 kilo extra af te vallen.

10 Redenen waarom PowerSlim werkt

Wil je afvallen en op gewicht blijven? Wacht niet langer, maar maak gelijk je afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hieraan zijn voor jou geen kosten verbonden. Bel 0345 724905 of stuur ons een email.