11 februari: Doorzetten

Campagne Januari Mensen zeggen voortaan dat ik straal Nieuwsbrief

Doorzetten

Je hebt gekozen voor PowerSlim en bent al een paar weken goed bezig. Zes eetmomentjes, ruime portie groenten bij lunch en avondeten, 2 liter water op een dag – je voelt je fantastisch. En dan komt op een koude zondag voor de vierde keer de schaal met lekkere hapjes voorbij en zit je ineens met een wijntje in je hand – oeps, dat stond niet in je planning. Waarom is doorzetten zo moeilijk?

Daarvoor is één belangrijke reden: die bitterbal en dat wijntje zijn makkelijker en dichterbij dan je lange termijn doel: je streefgewicht bereiken. Je kiest sneller en gemakkelijke voor je korte termijn doel in plaats van je lange termijn doel. Het is een reflex waarin je eenvoudig vervalt, omdat het in je systeem zit om de makkelijkste weg te nemen.

Maar er is gelukkig ook goed nieuws. Kiezen voor de korte termijn is een reflex dat je kunt afleren.

Trots op jezelf

trots

Sla jij op een feestje een hapje af omdat je aan het afvallen bent? Denk dan in trots in plaats van frustratie. Denken aan wat je allemaal niet ‘mag’ en hoe jammer het is dat je nu niet mag eten voegt niks toe. Je trots voelen en bedenken hoe hard je op weg bent naar jouw slanke doel helpt wel. Zowel voor je humeur als voor het resultaat op de weegschaal.

Niets smaakt zo lekker als het bereiken van je gezondheidsdoel.

 

 

 

 

 

 

11februari canva

Wil je meer weten over PowerSlim en Cryolipolyse?

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim dieet om  te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Of ben je benieuwd naar onze cryolipolyse behandeling?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.