11 juli: verliezen – kwijtraken

What’s in a name?

Veel van onze PowerSlim klanten hebben al diverse pogingen ondernomen om af te vallen. Onze missie is om klanten te begeleiden naar een blijvend lager lichaamsgewicht.
In die zin vind ik de inhoud van dit kalenderblad niet goed: Je gaat geen kilo’s verliezen of kwijtraken – want dan kun je ze terugvinden.

Een blijvend lager lichaamsgewicht

Misschien denk je wel eens dat jou iets mankeert omdat het je niet lukt om blijvend af te vallen. Of dat je keer op keer weer terugvalt in oud gedrag? Dat je bijna niet meer durft te eten omdat je, wat je ook doet, toch geen gram verliest?
Dat het lijkt of die ‘slanke’ vrouwen iets weten wat jij niet weet.
groenten
Ik weet zeker dat jij best wel weet welke voeding gezond voor je is en welke niet. Maar dat je nu een andere kijk op voeding hebt dan die ‘slanke’ vrouwen hebben.
Door de producten en de structuur van PowerSlim kun je bestaande gewoontes doorbreken. Gewoontes om eten te gebruiken als je dingen voelt die je eigenlijk niet wil voelen. Of om te gaan eten als je moe bent, maar ook eten zien als gezelligheid.
Het is een uitdaging, maar wanneer jij goed word met voeding, voeding gaat zien als brandstof voor je lichaam en accepteren dat gevoelens er mogen zijn, gevoelens komen en gaan, dan zal je bijna als vanzelf een andere relatie met voeding krijgen.
Dus knip de band met eten zoals die nu is door. En breng de focus naar hoe jij je wel wil voelen. Ga eens bedenken hoe blij het je zal maken als jij bruist van energie omdat je de voeding eet die jouw lichaam wel blij maakt.
Kortom word goed in omgaan met voeding! Eet om je lichaam energie te geven in plaats van energie te ontnemen.

Meer weten over PowerSlim?

11juli canva

 

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim om  te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op.