16 januari: vertrouwen

Campagne Januari Mensen zeggen voortaan dat ik straal Nieuwsbrief

Onderneem de juiste acties

Je wilt graag afvallen en bent al wat op dreef. Het nieuwtje is er inmiddels wel af – vanaf nu is het een kwestie van doorzetten. Vanaf nu is het een kwestie van de juiste acties doorzetten – dan kun je – dat weet ik en jij weet het ook.

1. Je hebt steun nodig als je echt je levensstijl wilt veranderen. Van je coach, maar uit je omgeving. Van je vrienden en familie. Als de mensen om je heen je poging, of project steunen, dan is de kans van slagen vele malen groter.

2. Een succeservaring, die verder gaat dan dat je gewend bent, is heel motiverend en helpt je enorm om door te zetten.  Probeer het maar eens:

cake 1971552 1920

 

 

Je bent in de veronderstelling dat je, als je bij vrienden eet, geen ‘nee’ kunt zeggen tegen het dessert. Doe het eens en ervaar hoe dat voelt.

 

 

3. Het gaat om wat je wilt, niet om wat je moet van jezelf. Zodra je denkt in ‘moeten’. Ik ‘moet’ weer afvallen, ik moet weer streng zijn, wordt afvallen en trainen zwaar en afzien. Als het je lukt steeds weer te denken in “ik wil me weer sexy voelen, ik wil weer sportief zijn, ik wil gezond ouder worden, ik wil meer kracht krijgen, ik wil me weer goed voelen over mezelf’, heb je steeds net wat meer motivatie om jezelf vooruit te pushen, verder te gaan, toch nee te zeggen tegen dat wijntje en net wat harder te rennen. Kortom: Draai het om. Iedere keer dat je denkt in moeten, denk het bewust om in willen. Jij moet niets, je mag alles, maar je wilt graag slanker en fitter zijn!

4. En tot slot, misschien wel de belangrijkste les: hoe aantrekkelijk je je voelt gaat niet om gewicht, het gaat om wat je doet!  Wij merken het aan onze PowerSlimmers, na de eerste 5 (van de 20) kilo die ze zijn afgevallen, zien ze er beter uit.  Dat komt omdat ze blij zijn met hun nieuwe leefstijl, de kleding lekkerder zit en ze hun eetgedrag beheersen. Iemand die blij is met zijn gedrag, toont fantastisch.

Ik heb er alle vertrouwen in dat jij deze regels ook voor jou opgaan.

16januari canva 1

Wil je meer weten over PowerSlim en Cryolipolyse?

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim dieet om  te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Of ben je benieuwd naar onze cryolipolyse behandeling?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.