19 januari: zorg dat je altijd een flesje water bij de hand hebt

Campagne Januari Mensen zeggen voortaan dat ik straal Nieuwsbrief

Wij adviseren je om tijdens het PowerSlimmen  2 liter water per dag te drinken. Normaal gesproken drink je ongeveer 1,5 liter per dag, maar omdat je tijdens het afvallen extra vocht verliest is het advies verruimd naar 2 liter. Dit drink je naast het vocht dat je binnenkrijgt van bijvoorbeeld groente of soep. In de winter is het altijd lastig om voldoende water te drinken, het drinkt namelijk minder lekker weg dan een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom of glühwein.

Water drinken 2

 

Of water het gaat winnen van deze lekkere dranken is de vraag. Toch is water wel belangrijk, en door dit te drinken bespaar je een hoop calorieën. Hieronder een paar tips, zodat je erop kunt letten of je wel genoeg water binnen krijgt.

 

 

  • Zet je dagelijkse hoeveelheid water vast klaar, bijvoorbeeld in flesjes. Dit maakt visueel hoeveel dit is en hoeveel je nog moet drinken die dag.
  • Begin de dag alvast met 1-3 glazen. ‘s Nachts heeft je lichaam namelijk geen vocht binnen gekregen, dus vul dat meteen maar aan. Zet het alarm op je telefoon aan als je een ‘slechte drinker’ bent.
  • Als je veel onderweg bent, zorg dan dat je voldoende water bij je hebt. Sommigen vliegen altijd ’s morgens de deur uit zonder een druppel vocht bij zich te hebben, en daar gaat het dan al mis.
  • Als je een smartphone hebt kun je ook een app downloaden die je waterinname bijhoudt en die je herinneringen stuurt. Bijvoorbeeld: water balans voor de iPhone.

 

19januari canva

Wil je meer weten over PowerSlim en Cryolipolyse?

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim dieet om  te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Of ben je benieuwd naar onze cryolipolyse behandeling?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.