2 juli: een goed begin van je dag

Water drinken

Tijdens het afvallen komen er extra afvalstoffen vrij. Het is daarom erg  belangrijk om voldoende te drinken, zodat je lichaam deze afvalstoffen kan afvoeren.

kleurvanjeurine

 

 

Zo kun je zien of je voldoende drinkt
Aan de kleur van je urine kun je zien of je voldoende drinkt. Is je urine donker? Dan heb je te weinig gedronken. Is je urine licht geel? Dan heb je voldoende gedronken. (Dit geldt niet voor ochtendurine.)

 

 

 

 

Tips
Vind je het moeilijk om voldoende te drinken? Dan volgen hier een aantal tips:

– Deze handige app helpt je herinneren om voldoende te drinken.
In de app water your body kun je invullen hoeveel je drinkt, daarnaast helpt deze app je ook herinneren om voldoende te drinken. Je kunt de app downloaden via onderstaande linkjes.

Android versie (gratis)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.northpark.drinkwater&hl=nl_NL

IOS versie (betaald)
https://itunes.apple.com/nl/app/water-your-body/id337998484?mt=8

– Niet alleen water telt mee
Vind je het moeilijk om water te drinken dan is thee ook een goede keuze. Denk hierbij ook aan kruiden thee. Dit is bijvoorbeeld lekker om zelf ice te van te maken. Koffie en light frisdranken zijn in beperkte mate ook een goede keuze. Er is ook bruisend mineraalwater verkrijgbaar met een vleugje fruit of kruiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bar-le-Duc mineraalwater + framboos, Citroen of Granny Smith, Spa Bruisend & Munt of Spa Bruisend & Citroen.

 

Meer weten over PowerSlim?

2juli canva

 

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim om  te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op.