20 januari: het is een kwestie van kiezen

Campagne Januari Mensen zeggen voortaan dat ik straal Nieuwsbrief

Kiezen loont

Heb jij wel eens in een luxe hotel gelogeerd, waar een enorm ontbijtbuffet bij de overnachting is inbegrepen? Misschien wel 2 of 3 nachten achter elkaar? Ik wel – en ik ben dol op werkelijk alles wat daar ligt uitgestald, zoet en hartig, zacht en hard, warm en koud, vast en vloeibaar.

Er ligt zoveel, dat kan/wil ik niet allemaal opeten of zelfs maar proeven. Het is een kwestie van kiezen. Meestal ga ik eerst even kijken wat er allemaal ligt (dat is de eerste dag natuurlijk het meeste werk) om vervolgens onder het genot van een groot glas thee te bedenken wat ik ga kiezen. Wat is er goed voor mijn lichaam en, als het om luxe, zoete producten gaat, wat geef ik het hoogste cijfer? Van beide kies ik een bescheiden portie en daar geniet ik dan ook echt van. Morgen is er weer een dag.

Vind jij het lastig om te kiezen voor het allerlekkerste?

kiezen loont

 

 

20januari canva

 

Wil je meer weten over PowerSlim en Cryolipolyse?

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim dieet omĀ  te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Of ben je benieuwd naar onze cryolipolyse behandeling?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.