26 maart: waarom ben je gestart?

Campagne Zomer Dit wordt mijn zomer Nieuwsbrief

Wat naar, ik ben te zwaar

Als je wilt afvallen, dan heb je daar een reden voor. Misschien heb je zelfs wel meer dan één reden. Het is heel belangrijk dat je voor jezelf noteert wat de reden is of wat de redenen zijn. Wat is er zo naar aan je huidige gewicht, waar heb je last van?

Wat er ook komt, ik kies gezond

Vol goede moed begin je aan een nieuwe leefstijl. Je eet gezond, gaat meer bewegen, drinkt 2 liter water op een dag en denkt eraan voldoende ontspanning te nemen. Dat gaat prima, de eerst 5 kilo is er al af en je kleding zit al een stuk lekkerder.

Tegenwind

Maar dan komt die dag dat het regent, waardoor je geen zin hebt om naar buiten te gaan om te wandelen. Je kind is hangerig en vraagt meer aandacht. Je hebt een lastige klus voor je werk te klaren. Kortom: je bent helemaal uit je ritme. Je staat op het punt de pizza koerier te bellen, want in koken heb je totaal geen zin.

Laat je ‘slanke ik’ winnen

dankbaarDit soort situaties zijn cruciaal in je afslankproces en ook later, als je slank bent. Wat je nu doet, bepaalt of jij slank zult worden en zult blijven. Bedenk wat er zo naar is aan je te hoge gewicht en waarom je ook alweer bent begonnen. Doe datgene wat op dat moment het lastigst lijkt. Bel dus NIET die pizza koerier, maar maak een gezonde maaltijd. Heb je echt geen zin om te koken, bestel dan iets gezonds en zorg dat er voor jou een flinke salade bij zit.
Morgen zul je jezelf dankbaar zijn.

 

 

 

Wil je meer weten PowerSlim?

 

26maart canva

 

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim om  te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.