28 januari: laat je niet verleiden

Campagne Januari Mensen zeggen voortaan dat ik straal Nieuwsbrief

 

O lala – verleidingen

Weet jij dat je met een paar simpele trucs ervoor kunt zorgen dat je minder eet? Met de volgendeĀ  tips krijg je het een stuk gemakkelijker.

Tip 1: Ruim je keuken op

Weet je dat een opgeruimde keuken je helpt om een gezond gewicht te krijgen en houden? In een experiment bleek dat de deelnemers 44% meer aten van snacks in een ongeorganiseerde, rommelige keuken, dan van dezelfde snacks in een opgeruimde keuken.

Tip 2: Maak je keuken een minder aantrekkelijke plek

Hoe meer tijd mensen in de keuken spenderen, hoe meer ze eten. Help jezelf en de rest van je gezin dus door de televisie weg te halen uit de keuken en te zorgen voor een andere plek in huis om lekker te zitten.

Keuken make over PowerSlim Koekjes zicht

Tip 3: Zorg dat er geen ongezonde producten in het zicht staan

Het allerbeste is natuurlijk om ze helemaal niet in huis te halen. Als het soms niet anders kan, zet ze dan in elk geval uit het zicht. Zien eten, doet eten. De aanblik van etenswaren op je aanrecht of keukentafel moedigt snacken aan. Uit onderzoek blijkt dat zowel mannen als vrouwen een hogere BMI hebben naarmate er meer voedsel in het zicht staat.

 

 

28januari canva

Wil je meer weten over PowerSlim en Cryolipolyse?

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim dieet omĀ  te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Of ben je benieuwd naar onze cryolipolyse behandeling?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.