3 april: Ui als poetsmiddel

Campagne Zomer Dit wordt mijn zomer Nieuwsbrief

Je ramen wassen met een ui?

Wellicht heb je er al een keer van gehoord…je ramen wassen met een ui! Ramen wassen zonder strepen is een vak apart.  Online kom je  allerlei tips tegen die je kunnen helpen om zelf je ramen streeploos te wassen. Of die tips echt werken is niet echt zeker, sommige mensen hebben er wat aan, anderen niet. Zo wordt er geschreven over een stuk krant wat zou kunnen helpen tegen strepen of schoonmaakazijn in je sop voordat je begint met wassen. Eén van die vele tips is een ui gebruiken. Nu hoef je niet met die ui je hele raam te gaan “wassen”. Je snijdt de ui namelijk in stukken en voegt die vervolgens toe aan het water waarmee je gaat ramen wassen. Je hebt dus ook een emmer lauw water, doek of spons en trekker of zeem nodig.

Lekker bezig

ramen zemen

 

Zodra je door de ramen de straat niet meer kan zien, is het tijd voor een flinke boenbeurt. Pak een trapje en zemen maar. Hiermee train je niet alleen je arm, maar ook je benen. Je loopt tenslotte het trapje op om bij de vieze ramen te komen en van het trapje af om de spons schoon te maken. Weet je dat je met ramen zemen 300 calorieën per uur verbrandt?

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten PowerSlim?

3april canva

 

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim om  te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.