31 maart: ik ben verder dan ik gisteren was

Campagne Zomer Dit wordt mijn zomer Nieuwsbrief

Afvallen is een lange weg

Als je wilt afvallen – 8, 12 of misschien wel 20 kilo dan ga je een lange weg bewandelen. Als coach weet ik dat, maar ik merk dat mijn klanten dat niet altijd beseffen. Daarom wijs ik ze er ook altijd op tijdens het kennismakingsgesprek.

Genieten is het nieuwe lijnen

De lange weg van afvallen en die van op gewicht blijven is het gemakkelijkst vol te houden als je kunt blijven genieten. Met PowerSlim kan dat. Je eet 3x per dag een gezonde maaltijd en geniet 3x per dag van een lekker tussendoortje. Toch kan het zijn dat je op een dag denkt: wat duurt het lang ……………..

Geniet van de reis

ik ben verder dan ik gisteren was

 

 

Zie je afslankproces als een boeiende reis. Er is niets op tegen om je te verheugen op de eindbestemming, maar gun jezelf de tijd om te genieten van al het moois dat je onderweg tegenkomt – en geniet van je reisgezelschap.

 

 

 

 

Wil je meer weten PowerSlim?

 

31maart canva

 

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim omĀ  te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.