4 april: oefen met je springtouw

 

4 april

Spring – met of zonder springtouw

Natuurlijk heeft iedereen wel eens touwtje gesprongen. Vooral kinderen springen graag, maar ook atleten, zoals boksers, gebruiken het touw om hun conditie en coördinatie te trainen. Ten slotte is de oefening ook zeer geliefd bij fysiotherapeuten. Zij gebruiken het touw vaak als hulpmiddel wanneer iemand moet revalideren na een ongeluk.

Touwtjespringen is een ideale warming-up, maar daarnaast is het ook een goede volledige training en een leuke manier om lekker fit te blijven.

Online vind je genoeg oefeningen. Ik heb deze voor je uitgekozen. Met het lekkere weer van het komend weekend is deze workout een goede aanleiding om even je neus buiten de deur te steken.

Paaseitjes

hebjijdepaaseitjesalgeproefd

 

Heb je de PowerSlim Paaseitjes al geproefd? Ze zijn lekker, koolhydraatarm en te koop voor € 4,95 per zakje.

Je krijgt ze momenteel cadeau bij je PowerSlim bestelling.  Wil je PowerSlim producten aanschaffen, gebruik dat deze link. Hierna moet je je e-mailadres en het wachtwoord powerslim@shop ingeven.

 

 

 

 

 

Kunnen wij iets voor je doen?

team maart2020

We beseffen dat iedereen, ook jij, je zorgen maakt en staan voor je klaar. Je mag ons altijd bellen (0345 724905), WhatsAppen (06 29007227) of een e-mail sturen.

We doen wat in ons vermogen ligt om samen deze lastige periode zo goed en gezond mogelijk door te komen.

Hartelijke groet van Astrid, Cyrelle, Manuela, Niesje, Tamara, Rebecca en Willy