4 januari: vallen hoort erbij

Campagne Januari Mensen zeggen voortaan dat ik straal Nieuwsbrief

Ben jij ook bang voor veranderingen en jezelf andere gewoontes eigen maken? Je bent niet de enige, het is echt heel menselijk.

Toch zijn veranderingen en nieuwe gewoontes leuk en vaak ook nodig. Je houden je geest scherp en maken je lichaam gezonder.  Grappig genoeg is het niet altijd ‘de angst voor het onbekende’, dat mensen bang maakt. Vaak ontstaat de angst om ‘het bekende’ los te laten.

Wij merken het vaak bij onze klanten die met PowerSlim aan het afvallen zijn. Ze hebben er vooraf zo tegenop gezien en inderdaad: er komt veel nieuws op hun pad. Maar de meeste zeggen toch: als ik dit had geweten, was ik er veel eerder aan begonnen.

De beste manier om je (vaak irrationele) angst voor verandering te verslaan is door hem recht in de ogen te kijken. Als je je bewust bent van je angst, en waardoor deze wordt veroorzaakt, kun je er iets aan doen. Gebruik de onderstaande stappen om je angst voor verandering te overwinnen.

  1. Stel een doel dat net buiten je comfort-zone ligt – geen 30, maar 5 kilo afvallen
  2. Beschrijf je grootste angsten die in je opkomen bij dit doel. Wat kan er allemaal mis gaan? Wat houdt je tegen?
  3. Beschrijf alle positieve punten die je zult ervaren als je dit doel hebt bereikt.
  4. Als je ergste angsten uit zouden komen, hoe zou je er dan mee omgaan?

Natuurlijk is het goed om je te realiseren, dat blijvend afvallen een weg met ups en downs is. In de praktijk zul je merken dat je juist van de ‘downs’ het meeste leert.

 

4januari canva

Wil je meer weten over PowerSlim?

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim om  te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.