6 april: met vallen en opstaan

Campagne Zomer Dit wordt mijn zomer Nieuwsbrief

Verwacht geen wonderen

Afvallen, vooral als je veel kilo’s wilt/moet afvallen is een lange weg. Verwacht geen wonderen, werk hard, zet door, accepteer dat het soms niet goed gaat, maar zet door …

Dag in, dag uit. Dat is precies wat ik ook heb gedaan. Wat ik kan, kan jij ook.  Jij hebt ervoor gekozen om salnk te willen zijn. Stapje voor stapje ga je leven als de slanke vrouw die je graag wilt zijn, de vrouw waarvan je droomt.

Grote dromen worden op de lange termijn realiteit. Van de grote droom ga je terug naar kleine behapbare stapjes, iedere dag opnieuw een klein stapje erbij. Soms 3 stappen terug, meestal stappen vooruit. En ja: natuurlijk zul je ook eens vallen ……………..

Blijf niet liggen

blijven liggen

Je hoeft niet langer boos en gefrustreerd te zijn over het verleden.  Je mag er dankbaar voor zijn, want dankzij je verleden weet je wat je niet meer wilt.

Als je weet waarom jij echt zo graag slanker, fitter en gezonder wil zijn, dan kan jij  de code kraken. Dan sta je op na een valpartij, verzorgt je wonden en ga je vol nieuwe energie en moed weer verder.

 

 

 

Wil je meer weten PowerSlim?

6april canva

 

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim om  te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.