8 april: je lichaamsvet

Campagne Zomer Dit wordt mijn zomer Nieuwsbrief

Lichaamsvet

  • Het aantal vetcellen wordt in je jeugd bepaald. Bij kinderen die teveel suiker en vet eten, delen de vetcellen zich op het moment dat ze te vol zitten.
  • Afvallen of aankomen heeft geen invloed op het aantal vetcellen, wel op ‘hoe vol’ die vetcellen zitten
  • Heb je veel vetcellen, dan is afvallen lastiger. Daarom kan het helpen je aangepaste leefstijl te combineren met behandelingen die het aantal vetcellen aanpakken, zoals onze SizeZero of Cryolipolyse behandelingen.
  • Vetcellen zijn actief, ze maken bijvoorbeeld hormonen aan.
  • De plaats van vetcellen is belangrijk voor je gezondheid. Vet rond de buikstreek is schadelijk voor de organen en kan diabetes veroorzaken.

Cryolipolyse

lichaamsvet

Afvallen op een pijnloze, veilige en tevens snelle manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk dankzij onze Body-Wizard cryolipolyse behandeling. Een cryolipolyse behandeling, oftewel een Freezesculpting behandeling, is een innovatieve manier om lichaamsvet definitief te laten verdwijnen. Klik hier als je meer over deze behandeling wilt lezen.

 

 

 

Wil je meer weten PowerSlim?

8april canva

 

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim omĀ  te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.