Wil je afvallen onder begeleiding?

Ieder persoon heeft een eigen reden om de knoop door te hakken en te kiezen voor afvallen onder begeleiding. Woon je in Veenendaal of omgeving en heb je hulp bij afvallen nodig? Laat je dan door ons begeleiden. Wij werken aan een slanker postuur, meer zelfvertrouwen, maar ook aan je algemene gezondheid. Ben en wil je:

 • Te zwaar?
 • Vaak moe of futloos?
 • Van je buikvet en ‘love handles’ af?
 • Investeren in je gezondheid?
 • Afvallen en weer in leuke kleding passen?
 • Bereid leefstijlveranderingen door te voeren?
 • Dat mooie resultaat: een slank lichaam, volop energie en meer zelfvertrouwen, blijvend vasthouden?

Onze vitaliteitscoaches begeleiden je naar jouw gewenste gewicht.

Afvallen onder begeleiding met PowerSlim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld voedingsprogramma dat je volgt samen met je coach. Met PowerSlim ga je niet minder, maar anders eten. Driemaal per dag eet je een volwaardige maaltijd en drie keer per dag kun je genieten van een lekker tussendoortje. De PowerSlim producten zijn arm aan koolhydraten, maar rijk aan eiwitten. Die combinatie zorgt ervoor dat je lichaam het opgeslagen vet gaat verbranden. Je verliest vet en dus kilo’s, terwijl je goed verzadigd bent en je je gewoon lekker voelt. Eenmaal op je streefgewicht, begeleiden we je nog een jaar en leer je aan de hand van thema’s (in balans blijven, etiketten lezen, omgaan met verleidingen, feestdagen, etc. etc.) je lagere gewicht vast te houden. PowerSlim geeft je hulp bij afvallen.

Wat zijn de voordelen van het programma?

Onze klanten raken niet uitgepraat over de voordelen van PowerSlim:

 • ze raken vooral vetmassa kwijt, terwijl de spiermassa behouden blijft en krijgen dus een prachtig figuur
 • ze hebben totaal geen honger, want met PowerSlim heb je zesmaal per dag een ‘eetmoment’
 • de producten zijn erg lekker en de recepten eenvoudig, verrassend en smakelijk
 • de persoonlijke begeleiding is professioneel en effectief
 • het afvallen gaat in een mooi tempo en het effect is blijvend
 • PowerSlim is de investering dubbel en dwars waard
 • Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt altijd beginnen met PowerSlim. Je kan bij ons altijd afvallen onder begeleiding. Wekelijks kun je beginnen, zelfs in december starten er mensen met deze nieuwe leefstijl.

Wat kost het programma?

De kosten variëren voor iedere fase en doel. Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,75. Heb je 5 producten per dag nodig dan investeer een kleine € 15,00 per dag en ongeveer € 100,- per week in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt.

De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn bij de prijs van de producen inbegrepen, mits je voor minimaal € 60,00 besteedt. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding. Je coach begeleidt je nog een jaar of langer als je dat wilt, zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt.

Werkt het echt?

Veel mensen hebben begeleiding bij afvallen nodig om hun leven lang hun streefgewicht te behouden. Wij hebben al veel klanten begeleid bij het bereiken en behouden van een gezond en lager lichaamsgewicht. Met PowerSlim kunnen vrouwen 1-1,5 kilo per week afvallen en mannen 1,5-2 kilo per week. Weken achter elkaar, zonder hongergevoel, met behoud van spiermassa en toename van energie.

Twijfel je nog?

Ga eens naar het deel van onze website waar de ervaringsverhalen staan. Hieronder staan de afbeeldingen van Alexandra (min 14 kilo), Harry (min 10 kilo) en Regina (min 15 kilo). Maar er zijn veel meer klanten die een prachtig en blijvend resultaat geboekt hebben.

Kennismakingsgesprek

Heb je belangstelling voor afvallen onder begeleiding via PowerSlim? Neem dan contact met ons op. Bel 0345 724905 en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en er zijn voor jou geen kosten aan verbonden. Je kunt ook een email sturen naar  info@lapeausatin.nl.

Samen gaan we de strijd tegen de kilo’s winnen!

Ik wil graag afvallen onder begeleiding Neem je contact met me op voor een afspraak?