Afvallen in Veenendaal? Wij helpen je definitief van je overtollige kilo’s af

Ieder persoon heeft een eigen reden om de knoop door te hakken en te kiezen voor afvallen. Woon je in Veenendaal of omgeving, laat ons je dan begeleiden bij het afvallen. We werken aan een slanker postuur, meer zelfvertrouwen, maar ook aan je algemene gezondheid. Dus:

 • Te zwaar?
 • Vaak moe of futloos?
 • Van je buikvet en ‘love handles’ af?
 • Investeren in je gezondheid?
 • Afvallen en weer in leuke kleding passen?
 • Bereid leefstijlveranderingen door te voeren?
 • Dat mooie resultaat: een slank lichaam, volop energie en meer zelfvertrouwen, blijvend vasthouden?

La Peau Satin afvallen Veenendaal helpt je dan graag verder!

Stralen met de feestdagen en fit het nieuwe jaar in? Doe mee met onze 3 maanden challenge!

 

Afvallen Veenendaal met PowerSlim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld voedingsprogramma dat je volgt samen met je coach. Met PowerSlim ga je niet minder, maar anders eten. Driemaal per dag eet je een volwaardige maaltijd en drie keer per dag kun je genieten van een lekker tussendoortje. De PowerSlim producten zijn arm aan koolhydraten, maar rijk aan eiwitten. Die combinatie zorgt ervoor dat je lichaam het opgeslagen vet gaat verbranden. Je verliest vet en dus kilo’s, terwijl je goed verzadigd bent en je je gewoon lekker voelt. Eenmaal op je streefgewicht, begeleiden we je nog een jaar en leer je aan de hand van thema’s (in balans blijven, etiketten lezen, omgaan met verleidingen, feestdagen, etc. etc.) je lagere gewicht vast te houden.

Wat zijn de voordelen van het programma?

Onze klanten raken niet uitgepraat over de voordelen van PowerSlim:

 • ze raken vooral vetmassa kwijt, terwijl de spiermassa behouden blijft en krijgen dus een prachtig figuur
 • ze hebben totaal geen honger, want met PowerSlim heb je zesmaal per dag een ‘eetmoment’
 • de producten zijn erg lekker en de recepten eenvoudig, verrassend en smakelijk
 • de persoonlijke begeleiding is professioneel en effectief
 • het afvallen gaat in een mooi tempo en het effect is blijvend
 • PowerSlim is de investering dubbel en dwars waard

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt altijd beginnen met PowerSlim. Wekelijks, ook in december, starten er mensen met deze nieuwe leefstijl.

Wat kost het programma?

De kosten variëren voor iedere fase en doel. Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,75. Heb je 5 producten per dag nodig dan investeer een kleine  € 15,00 per dag en ongeveer € 100,- per week in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt.

De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn bij de prijs van de producen inbegrepen, mits je voor minimaal € 60,00 besteedt. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, Je coach begeleidt je nog een jaar of langer als je dat wilt, zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt.

Aanbieding

We hebben regelmatig een leuke aanbieding actief. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Werkt het echt?

Wij hebben al veel klanten begeleid bij het bereiken en behouden van een gezond en lager lichaamsgewicht. Met PowerSlim kunnen vrouwen 1-1,5 kilo per week afvallen en mannen 1,5-2 kilo per week. Weken achter elkaar, zonder hongergevoel, met behoud van spiermassa en toename van energie.

Twijfel je nog?

Ga eens naar het deel van onze website waar de ervaringsverhalen staan. Hieronder staan de afbeeldingen van Alexandra (min 14 kilo), Harry (min 10 kilo) en Regina (min 15 kilo). Maar er zijn veel meer klanten die een prachtig en blijvend resultaat geboekt hebben.

Kennismakingsgesprek

Heb je belangstelling voor  PowerSlim? Neem dan contact met ons op. Bel 0318 742050 en maak een afspraak voor een intakegesprek. Geef aan waar je graag je intakegesprek wilt.

Het intakegesprek is vrijblijvend en er zijn voor jou geen kosten aan verbonden. Je kunt ook een email sturen naar  veenendaal@lapeausatin.nl.

Samen  gaan we de strijd tegen de kilo’s winnen!

 

Deze mensen zijn mooi afgevallen met PowerSlim
Ik wil graag afvallen Neem je contact met me op voor een afspraak?