Anneloes: Schitterend in mijn kerstoutfit

 

Anneloes: Schitterend in mijn kerstoutfit

Na mijn  zwangerschap voelde ik me moe, futloos en had ik weinig energie. Ik baalde enorm als ik naar mezelf keek – in de spiegel, een etalageruit of op foto’s. Door dit alles zat ik niet lekker in mijn vel. Via via kwam ik uiteindelijk met het PowerSlim programma in aanraking.

Tijdens het kennismakingsgesprek met mijn coach heeft zij mij het PowerSlim programma uitgelegd en hebben we samen mijn voedingspatroon aangepast. In het begin moest ik even wennen aan deze verandering, maar al snel merkte ik dat ik meer energie kreeg. De houvast aan de PowerSlim producten en 6 eetmomenten op een dag vond ik erg fijn. Mijn nieuwe voedingspatroon werd een gewoonte. Ik had geen behoefte meer aan zoetigheid en kon verleidingen goed weerstaan. Als ik het even niet meer zag zitten, hielp mijn coach mij daar weer doorheen. De producten van PowerSlim waren lekker, vooral de tussendoortjes waren mijn favoriet. Ik had periodes dat ik het zwaar vond, maar iedere week een positief resultaat op de weegschaal gaf me de moed om door te gaan. Ik voel me nu fitter dan ooit.

Anneloes: Schitterend in mijn kerstoutfit

Samen met mijn coach heb ik mijn voedingspatroon zo kunnen aanpassen dat ik het vanaf nu ook alleen kan en weet hoe ik het best in balans blijf. Ik voel me goed en dat motiveert me. Ik zie de feestdagen dan ook met veel plezier tegemoet en heb mijn kerstjurk al klaar hangen.

Het is fijn om te weten dat ik altijd bij mijn coach terecht kan!

Anneloes, november 2018

PS: wil je, net als  Anneloes, afvallen en schitteren met kerst? Bel 0345 724905 en maak een afspraak voor een gratis Intake afvallen. Je kunt ook een email sturen naar info@lapeausatin.nl.

Willy van Loon
Als eigenaar van een een toonaangevende Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging ben ik geboeid door alles dat bijdraagt aan een gezond en slank lichaam en een mooie en stralende huid. Voor vrouwen en mannen, ongeacht hun leeftijd. Mijn bevindingen, tips en adviezen deel ik graag met jullie in mijn artikelen, nieuwsberichten en blogs.