Beatrice: Zoveel inspiratie maakt het volhouden gemakkelijk

Beatrice collage min18kilo

Corona

Het was januari 2021, het coronavirus kreeg me te pakken. Gelukkig had ik milde klachten, maar het zette me wel aan het denken. Al langer had ik last van mijn groeiende overgewicht. Ik had pijn in mijn knie en mijn kleding knelde. Ik besloot dat ik gezonder wilde gaan leven en afvallen.

Afvallen

Een goede kennis van me vertelde me over PS. Food & Lifestyle. Ze had dit programma met succes gevolgd en blijft al jaren mooi slank. Ik heb me er op ingelezen en een afspraak gemaakt bij La Peau Satin.

In vijf maanden ben ik ongeveer 18 kilo afgevallen. Die maanden zijn omgevlogen. Ik houd van koken en vind het leuk om nieuwe recepten uit te werken. De starterspakketbrochure, het kookboek en de website van PS. Food & Lifestyle bevat ontzettend veel inspiratie. Ook mijn man was zeer te spreken over met name de avondmaaltijden. Onze favorieten zijn de slawraps, de sate, de lasagne met aubergine en de kipsalon.

Meerwaarde coach

De begeleiding van mijn coach heb ik al zeer plezierig ervaren. Natuurlijk ging het met afvallen wel eens een weekje wat minder goed. Dan is het fijn als iemand je moed inspreekt en met leuke suggesties komt. Zo had ik eens enorme zin in pizza en hebben we samen naar een verantwoord alternatief gezocht – en gevonden.

Doordat de producten van PS. Food & Lifestyle zo goed verzadigen is mijn neiging om tussendoor te snaaien grotendeels verdwenen. Ik eet gezonder en regelmatiger, kies nu bewuster en kan ook gemakkelijker ‘nee, dank je’ zeggen.

Dat heb ik wel verdiend

Nadat ik mijn streefgewicht heb bereikt, heb ik op Vinted een paar leuke, nieuwe outfits gekocht. Dat is weer eens wat anders dan jezelf belonen met iets lekkers.

Ik voel me supergoed, heb veel energie en mijn zelfvertrouwen is weer helemaal terug. Wil jij ook afvallen? Doe dat met PS. Food & Lifestyle – voor je het weet ben je van je overtollige kilo’s af.

Jij ook?

Wil je, net als Beatrice,  een aantal kilo’s verliezen?
Een nieuwe leefstijl aanleren, zodat je gewicht ook echt laag blijft??
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat wij, met het PS. Food & Lifestyle programma voor jou kunnen betekenen.

 

Beatrice collage min18kilo