Size Zero: de trend van dit moment!

Size Zero behandelingIn onze vestigingen te Gorinchem en Leerdam is een Size Zero studio gevestigd. Hier kun je afslankende lichaams- en gezichtsbehandelingen ondergaan. Alle effecten (afslanken, behandeling van cellulite, versteviging van de huid) op basis van ultrasone geluidsgolven, afgewisseld met spierstimulatie.

Size Zero introduceert als enige in Nederland het meest succesvolle apparaat van het moment inzake snel en moeiteloos afslanken! De effectiviteit van dit geweldige apparaat is wetenschappelijk bewezen. Met onze Size Zero behandelingen en natuurlijk gezonde voeding bereik jij het door jou gewenste resultaat.

Inmiddels gingen duizenden klanten je voor en danken zij hun strakke figuur aan de Size Zero Easy Shape Trainer; de nieuwste manier van figuurcorrectie en spieropbouw. Dankzij de baanbrekende resultaten is het mogelijk binnen een paar weken helemaal ‘in shape’ te komen.  We verwelkomen je graag in één van onze salons!

Afvallen met hulp SizeZero en La Peau Satin

In augustus 2017 met onze SizeZero behandelingen in onze vestiging in Leerdam en in mei 2018 in onze vestiging te Gorinchem. Onze klanten zijn heel blij met de resultaten en wij met hen. Met SizeZero realiseer je een stuk figuurverbetering wat je met alleen afvallen niet bereikt. Afvallen met hulp van SizeZero en La Peau Satin vraag je