Cryolipolyse

Afvallen op een pijnloze, veilige en tevens snelle manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk dankzij onze Body-Wizard cryolipolyse behandeling. Een cryolipolyse behandeling, oftewel een Freezesculpting behandeling, is een innovatieve manier om lichaamsvet definitief te laten verdwijnen.

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Tijdens deze behandeling leggen we gelpad op het te behandelen gebied, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Het doelgebied gaan we gericht koelen. Dit kan in eerste instantie koud aanvoelen. Meestal verdwijnt dat gevoel en gaat het over in een gevoelloosheid.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Criolypolyse

Voor wie is Cryolipolyse geschikt?

Cryolipolyse is voor na genoeg iedereen geschikt, maar cryolipolyse is geen oplossing voor overgewicht/obesitas. Tijdens een intakegesprek beoordelen we of je geschikt bent voor deze behandeling.

Wanneer zie ik resultaat?

Na een periode van 2 tot 4 maanden is er een goed resultaat zichtbaar. Het lichaam blijft nog 4 tot 6 maanden doorgaan met het afvoeren van vetcellen die afgebroken zijn. Doorgaans is men na 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. Zolang er vet aanwezig is kan de cryolipolyse behandeling uitgevoerd worden. Tussen de behandeling ligt een periode van 10 tot 12 weken. Wij adviseren, afhankelijk van de levensstijl, een onderhoudsbehandeling van één maal per jaar.

Criolypolyse afbeelding

Welke zones van mijn lichaam kan ik laten behandelen?

We passen deze behandeling voornamelijk toe op de buik, “love handles”, bovenbenen en armen.

Cryolipolyse boeken?

We geven deze  behandeling in onze vestigingen te Leerdam.
Je kunt ons bellen om een afspraak te maken – je kunt ons ook een e-mail sturen, dan nemen we contact met jou op.

Prijs: vanaf € 98 per plaatsingTijdsduur: 75 minuten
Deze behandeling geven we uitsluitend in onze vestiging te
  • Leerdam 0345 72 49 05