Dermalogica Face Mapping

Dermalogica Facemapping

Dermalogica Face Mapping is de essentiële basis voor iedere behandeling en huidverzorgingsadvies.

Bij het uitkiezen van een gezichtscrème kun je tot een aankoop verleid worden door een mooie verpakking, een pakkende reclame of een lekkere geur. Maar koop je dan eigenlijk wel het product dat goed is voor jouw huid? Om de juiste verzorgingsproducten te kunnen kiezen zul je meer moeten weten over jouw huidtype, huidconditie en huidbezorgdheden. Is er ooit wel eens écht goed naar jouw huid gekeken?

Dermalogica Face Mapping is speciaal ontwikkeld door het International Dermal Institute (IDI). Bij deze grondige huidanalyse wordt de gezichtshuid ingedeeld in 14 zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone zeer helder in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid zeer specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica producten.

Heb je belangstelling voor een Dermalogica Facemapping?

Aarzel niet, loop binnen in onze vestiging te Leerdam. Dermalogica Face Mapping kost € 29,00, maar wij voeren deze huidanalyse uit zonder daarvoor aan jou kosten in rekening te brengen.
Wil je er zeker van zijn, dat we tijd voor je hebben? Bel dan vooraf 0345 724905 of stuur een email naar info@lapeausatin.nl.