Guinot Liftosome

Prijs: € 69,00

Guinot Liftosome is een liftende behandeling die de gelaatstrekken verstevigt. Deze behandeling geeft je energie en dat straal je uit.

Met de jaren of in een periode van vermoeidheid verslapt de huid en verliest ze haar elasticiteit. De Guinot Liftosome behandeling heeft een verjongend en verstevigend effect op uw huid door de tekenen des tijds te vervagen! De Liftosome behandeling geeft de huid een hernieuwde uitstraling en vitaliteit, de sporen van vermoeidheid zijn verdwenen. Uw schoonheidsspecialiste maakt voor u een exclusieve behandeling met Pro Collageen die de elasticiteit van uw huid vernieuwt. Tijdens de behandeling geeft de zachte warmte van het Masque Thermolift volop nieuwe energie die de stevigheid van de huid herstelt. Aan het einde van de behandeling ontdekt u dat uw gezicht er jonger, ontspannen en steviger uitziet.

Guinot Liftosome bestaat uit drie stappen:

  • Toedienen van pro-collageen, dit bestanddeel bevordert de elasticiteit van de huid
  • Opbrengen van het Masque Thermolift, de warmte van dit masker bevordert de opname van het collageen en heeft een modellerende en aanspannende werking. Gestabiliseerde vitamine C zorgt voor een heldere teint
  • Verkwikkende massage met het Serum Anti-Age. De effleurages strijken de gelaatstrekken glad en zorgen voor extra zuurstoftoevoer naar de cellen, om de verstevigende werking van de behandeling te optimaliseren

Guinot Liftosome

 

Guinot Liftosome geeft als resultaat:

  • De huid is zichtbaar en voelbaar steviger, voller en gladder
  • De teint is egaler en helderder
  • De gezichtscontour is gelift, strakker

 

 

 

 

 

 

Guinot Liftosome kun je het beste boeken als kuur van drie behandelingen en thuis onderhouden met de geadviseerde producten.

 

Wil je de Guinot Liftosome behandeling boeken? Bel 0345 724905 voor het maken van een afspraak.