Guinot Techni Slimming

Prijs: € 60,00
Guinot_Model_Techni_Slimming

Guinot Techni Slimming is een bodywrap behandeling die gericht is op afvallen en bestrijden van cellulite op benen, billen en buik.

De behandeling is bijzonder geschikt:

  • Na een zwangerschap om weer snel in shape te komen
  • Als kuurtje voor uw (zon)vakantie
  • Na een afslankkuur
  • Bij het vasthouden van vocht of vet
  • Om uw huid een goede oppepper te geven
  • Bij cellulite

De behandeling bestaat uit de volgende stappen:

Stap1:

De schoonheidsspecialiste brengt geconcentreerd serum aan op je lichaamshuid: Guinot Techni Minceur.  Hiermee voert ze een intensieve, stimulerende massage uit op benen en buik.  Deze massage duurt ongeveer 30 minuten.

Actieve ingrediënten afslankend serum: Caffeine en Isoslim Complex ( voorkomt vetopslag in de vetcellen en voorkomt vet cellulite), Paardekastanje (stimuleert lymfedrainage, vermindert vocht cellulite)

Stap 2:

Na deze stimulerende massage brengen we de bodywrap aan vanaf de enkel t/m de buik. Indien gewenst wordt er een extra bodywrap vanaf de linkerpols naar de rechterpols gewikkeld.

De bodywrap blijft zo’n 20 minuten zitten.

Stap 3:

Na 20 minuten worden de bandages verwijderd. Het overtollige serum wordt verder ingemasseerd en vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een lichaamsproduct aangepast aan de huidconditie.

Wil je de Guinot Techni Slimming boeken, stuur dan een email naar info@lapeausatin.nl of bel 0345 724905 voor het maken van een afspraak.