Guinot TechniSpa

Prijs: € 79,00
Tijdsduur: 60 minuten
Guinot TechniSpa benen

Guinot TechniSpa is een behandeling die het onderhuids vetweefsel aanpakt en de huid  draineert, modelleert en verstevigt. Het meest passen we de behandeling toe op buik, billen en bovenbenen. Maar ook de armen kunnen we behandelen. We passen een speciale rol-zuig massage toe, waarbij de speciale massagekop de huid lift en tot diep in de vezels kan behandelen. Hierdoor maken we het vetweefsel los. De speciale werkstoffen in het serum waarmee we masseren, laten het vetweefsel als het ware ‘smelten’. We zetten de spieren aan het werk met de TechniSpa spierstimulering. Hierdoor verstevigt de huid en krijgt de doorbloeding van de huid een boost. Het afvoeren van afvalstoffen, als gevolg van de vetafbraak, gaat daardoor heel gemakkelijk.

Guinot TechniSpa

De behandeling bestaat uit de volgende stappen:

  • Exfoliëren van het te behandelen gebied met een gel op basis van fruitzuren. Hierdoor is de huid optimaal voorbereid op de behandeling
  • Vervolgens brengt de schoonheidsspecialiste een verstevigende of modellerende gel aan gaat ze het te behandelen gebied zorgvuldig masseren met de massagekop van de Guinot TechniSpa. De zeer werkzame plantenextracten dringen zo diep in de huid door en breken cellulite af. Tegelijkertijd zorgt een spierstimulatiestroom voor een versteviging van de huid en de onderliggende spieren
  • Ze rond de verzorging af met een op het probleem (verslapping, plaatselijke vetophopingen, cellulite) afgestemd huidverzorgingsproduct.

Guinot TechniSpa

Wil je plaatselijke vetophopingen aanpakken en/of een strakker postuur krijgen? Bel dan 0345 724905 voor een afspraak of stuur een email naar info@lapeausatin.nl.