iCurl Wimperpermanent

Open Blik

iCurl is de allernieuwste revolutie op het gebied van wimperpermanent, voor wekenlang mooi gekrulde en langere wimpers zónder wimperextensions

Mooie, lange en gekrulde wimpers zorgen voor een open blik die je ogen optisch vele malen groter maakt. Voor wie het dagelijks omkrullen van de wimpers met een wimperkrultang of het aanbrengen van dikke lagen mascara een hele klus vindt, biedt de splinternieuwe iCurl®-Methode dé oplossing. Deze revolutionaire en supersnelle Wimperpermanent- Methode zorgt na slechts 1 behandeling gedurende meerdere weken voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers. Dit alles, zónder dat daar een wimperkrultang, wimperextensions of dikke lagen mascara aan te pas hoeven te komen.

Supersnel en gemakkelijk

De revolutionaire iCurl®-Methode is een behandeling voor je eigen wimpers, waarbij we géén gebruik maken van valse wimpers of wimperextensions. De iCurl®-Methode is de meest snelle en effectieve manier van wimperpermanent die tot nu toe verkrijgbaar is. Het geheim van de iCurl®-Methode zit ‘m in de klem. Van dit soort systemen zijn er weliswaar vergelijkbare varianten op de markt, maar de klem van de iCurl® is de meest nieuwe en meest geavanceerde versie! Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen we je wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandelen met een milde wimperpermanentvloeistof en een conditionerende nabehandeling.

iCurl Wimperpermanent afbeelding

iCurl Wimperpermanent boeken?

We verzorgen dit permanent in onze vestiging te  Leerdam.
Je kunt ons bellen om een afspraak te maken – je kunt ons ook een e-mail sturen, dan nemen we contact met jou op.

 

€ 36,50Tijdsduur: 45
  • Leerdam 0345 72 49 05