LPG behandeling lichaam

Minder cellulite, vet en een stevigere huid? Met onze innovatieve endermologie behandeling kunnen wij je huid verstrakken, vet verminderen en cellulite verbeteren. De door LPG ontwikkelde lipomassage technologie geeft je op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet.

Ondanks allerlei lichaamsoefeningen en de strengste diëten blijft het lichaam op sommige plaatsen te zwaar. Lipomassage, een techniek van Endermologie®, biedt dé oplossing voor cellulite, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer een mooi silhouett e krijgen behoort voortaan tot de mogelijkheden. Een duurzame oplossing waaraan geen chirurgie te pas komt!

LPG behandeling lichaam

Endermologie is een door LPG ontwikkelde behandeling voor celstimulatie. Onderhuidse cellen worden gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Door de precisie van het apparaat kunnen we heel gericht bepaalde gebieden behandelen. Bovendien zorgt de aanmaak van collageen voor een rimpelloze en jeugdige huid. Een endermologie behandeling is 100% veilig en niet pijnlijk. Zo kun je, zonder operatie, snel en blijvend vet verliezen. Endermologie wordt uitgevoerd met behulp van een LPG apparaat waarvan de werking is onderbouwd door ruim 128 wetenschappelijke studies.

LPG behandeling lichaam boeken?

We geven deze effectieve behandeling in onze vestiging te Veenendaal.
Je kunt ons bellen om een afspraak te maken – je kunt ons ook een e-mail sturen, dan nemen we contact met jou op.

 

Prijs: vanaf € 39,-Tijdsduur: vanaf 20 minuten
LPG boeken? Bel
  • Veenendaal 0318 74 20 50