SizeZero facial afbeelding

SizeZero Facial

Na het grote succes van het Size Zero Easy Shape Trainer systeem voor het lichaam, lanceert Size Zero een behandeling waarbij de contouren van je gezicht direct worden aangepakt.

Last van een onderkin of huidverslapping

Hetzelfde Easy ShapeTrainer apparaat dat je lichaam binnen no time slanker en strakker maakt, is nu toepasbaar als Facial. De hardnekkige onderkin, gezwollen wangen en rimpels worden aangepakt met de Face Pillow. Na een aantal pijnloze behandelingen is er een opmerkelijk verschil zichtbaar in de structuur van je huid en is bijvoorbeeld de onderkin grotendeels verdwenen.

De pillow werkt hetzelfde als het Size Zero Easy ShapeTrainer systeem: met lichaamseigen trillingen: het zogeheten HFT®-technologie (Human Frequency Technologie). De pillow meet voorafgaand aan elke behandeling, gericht en met hoge precisie, de lokale vetdichtheid en het vochtpercentage. Op basis van deze waarden stelt de hoogwaardige pillow, een voor jou persoonlijk programma op. Zodoende bereiken we een optimaal effect.

Size Zero Facial

De pillow heeft twee belangrijke functies: rimpel- en vetreductie . Enerzijds verzacht de pillow moeiteloos ongewenste rimpels met de Toner functie. Je krijgt weer een glad en jeugdig gezicht. Dankzij de nieuwste technologie genaamd Sweet Wave verdwijnt de onderkin moeiteloos en eventuele gezwollen wangen zonder enige pijnsensaties. Deze twee fases in de behandeling maken we je gezicht weer strakker en stralender. De sessie duurt ongeveer een half uur.

Ik wil deze behandeling boeken in Gorinchem

Ik wil deze behandeling boeken in Leerdam

Prijs: vanaf € 49,00Tijdsduur: 30 minuten
Wij geven deze behandeling in:
  • Leerdam 0345 72 49 05
  • Gorinchem 0345 72 49 05