SizeZero

SizeZero Kennismaking Body

Heb je al kennisgemaakt met onze nieuwe bodyshape treatment SizeZero? Wij zijn er superenthousiast over, en wij niet alleen. Tegenwoordig hebben we dagelijks klanten die op deze manier een intensieve behandeling met de Easyshape trainer ondergaan. De behandeling is pijnloos en doet wonderen voor je huidstructuur. Cellulite, striae en littekenweefsel pakken we aan en vetophopingen breken we af.

Het resultaat? Een stevigere, gezondere huid en een slanker postuur  Of het nu gaat om je gezicht (goodbye onderkin), je benen (hallo rokjesdag) of je bovenarmen (vaarwel kipfilets). Iedere SizeZero behandeltraject is maatwerk.
Ben je nieuwsgierig geworden? Reserveer dan een kennismakingsbehandeling. We nemen de mogelijkheden graag met je door.

Size Zero Kennismaking Body

Bij alle Size Zero behandelingen zetten we de Easy Shape trainer in. Aan die apparaat zijn 16 pads verbonden en die bevestigen we op je lichaam.  Het apparaat wisselt ultrasone geluidsgolven (die maken de vetcellen stuk, waardoor de inhoud eruit ‘loopt’) en spierstimulatie (waardoor de afvalstoffen naar de lymphe worden getransporteerd en de spieren en huid steviger worden) met elkaar af. Het resultaat: een slanker en strakker lichaamscontour.

  • We beginnen de behandeling met een korte kennismaking en intake
  • Daarna voeren we wat metingen uit om de samenstelling van de lichaamsmassa te analyseren
  • Dan is het zover: je krijgt je eerste lichaamsbehandeling
  • We sluiten de sessie af met een behandeladvies

Tijdens de landelijke acties (of op vertoon van een coupon uit glossy tijdschriften), betaal je geen € 59,00, maar slechts € 39,00. Ook in de aanloop naar het voorjaar kun je je kennismakingsbehandeling boeken voor € 39,00.

Ik wil deze behandeling boeken in Gorinchem

Ik wil deze behandeling boeken in Leerdam

59,00Tijdsduur: 75
SizeZero telefonisch boeken? Bel:
  • Leerdam 0345 72 49 05
  • Gorinchem 0345 72 49 05