Afvallen met PowerSlim

Wil je graag afvallen, maar heb je je doel nog niet bereikt? Met jou veel anderen. Verantwoord en blijvend afvallen is een grote uitdaging. PowerSlim is een succesvol lifestyle programma waarmee je, zonder hongergevoel, snel en blijvend kunt afvallen. Het programma is door ervaren en gespecialiseerde diëtisten ontwikkeld en biedt een verantwoord en gemakkelijk vol te houden voedingspatroon. Wij vertellen je graag over succesvol afvallen met PowerSlim.

De uitdaging die afvallen heet

Sommige mensen kampen al hun hele leven met overgewicht. Anderen merken juist pas de laatste tijd dat zij minder lekker in hun vel zitten, maar hebben de smaak om af te vallen nog niet te pakken. Dan komt er ook altijd nog de vraag kijken: wat is nu verantwoord afvallen? Over het aantal calorieën en de samenstelling van voedingsstoffen zijn de meningen regelmatig verdeeld. Het is dan ook niet gek dat afvallen zo’n grote uitdaging is. Afvallen met PowerSlim brengt daar gelukkig verandering in. Zo kun je bij La Peau Satin al veel succesverhalen lezen.

Lees de ervaringen

De PowerSlim lifestyle

Afvallen met PowerSlim is geen dieet, maar een lifestyle. Dat is nu juist wat dit programma zo verantwoord en succesvol maakt. Waar veel diëten een maximum stellen aan hoeveel je binnenkrijgt, leer je tijdens het afvallen met PowerSlim juist wat je wel kunt eten. Door anders te leren eten, zul je zien dat je het blijvend  kunt volhouden en je dus af bent van het jojo effect.

Afvallen met PowerSlim in drie fasen

Natuurlijk word je niet zomaar in het diepe gegooid. Je ontvangt een persoonlijk op jou afgestemd plan. Onze PowerSlim coaches begeleiden je daarnaast aan de hand van drie fasen.

Fase 1

Tijdens de eerste fase van afvallen met PowerSlim focus je je voornamelijk op afvallen. Je blijft in deze fase tot het moment dat je 80% van je overgewicht kwijt bent. Ondertussen kom je iedere week bij je coach voor een voortgangsgesprek. Voor veel mensen is dit een prettige stok achter de deur.

In deze fase eet je drie per dag een gezonde maaltijd en geniet je drie keer per dag van een lekker tussendoortje. Je hebt veel keuze uit lekkere PowerSlim producten.

Fase 2

Tijdens de tweede fase gaan we de PowerSlim producten afbouwen en vervangen door gezonde keuzes uit de supermarkt. In deze fase zul je je streefgewicht bereiken! Eens per twee weken zul je je PowerSlim coach zien om de voorgang te bespreken, vragen te stellen, tips te ontvangen en de complimenten te krijgen over je harde werken tot nu toe. Gefeliciteerd met het bereiken van je streefgewicht!

Fase 3

Waar het met veel diëten vaak misgaat, is het gewichtsbehoud. Zo ben je misschien wel bekend met het jojo-effect. Afvallen met PowerSlim voorkomt dit. Tijdens de derde fase focussen we op optimaal en gezond gewichtsbehoud. Hiervoor blijf je een jaar lang maandelijks bij ons op controle.

De kosten per fase

De voordelen van afvallen met PowerSlim

Door te kiezen voor afvallen met PowerSlim, zul je merken dat je de beste keuze van je leven hebt gemaakt. Straal weer, voel je zelfverzekerd en wees trots voor het bereiken van je doelen. Daarnaast biedt afvallen met PowerSlim:

  • Een verantwoord voedingspatroon dat gemakkelijk is vol te houden
  • Lekkere eiwitrijke en koolhydraatarme producten
  • Behoud van spiermassa

Ben je nieuwsgierig naar PowerSlim recepten of de PowerSlim ervaringen?

Plan een gratis afvallen met PowerSlim intake

Bij La Peau Satin informeren we je graag over afvallen met PowerSlim. Wil jij de stap zetten? Aarzel niet langer en bel ons of stuur een e-mail om een afspraak te maken voor een gratis intake.

Boek een intake

 

PowerSlim informatiefilmpje

 

Afvallen met PowerSlim
  • Leerdam 0345 72 49 05
  • Gorinchem 0345 72 49 05
  • Beusichem 0345 72 49 05
  • Veenendaal 0318 74 20 50
Bel ons voor een gratis intake!
Deze mensen gingen u voor