Bianca en Jaap: wij hebben onze leefstijl blijvend veranderd

Bianca

In mijn volwassen leven heb ik meerdere diëten geprobeerd. Van diëtiste, Sonja Bakker naar acupunctuur etc., maar niets hielp blijvend. Vooral om ik vaak dingen moest eten die ik niet lekker vond. In 2019 kreeg ik een waarschuwing van mijn huisarts. Als ik zo doorging zou ik suiker krijgen. En dat was iets wat ik absoluut niet wilde. Kortom: het was tijd voor maatregelen. Ik ben meteen op internet gaan zoeken naar een voor mij geschikte manier om mijn levensstijl te veranderen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik steeds op de site van La Peau Satin met het programma van PowerSlim terecht. Eind augustus 2019 ging de knop om en heb ik meteen gebeld voor een afspraak bij het PowerSlim center.

Het was fijn om in alle rust ook nog eens mondeling te horen wat het programma inhoudt. Ik was nu echt overtuigd en ben gelijk gestart. In eerste instantie met als doel om 25 kilo af te vallen. Mijn coach Cyrelle steunde mij hierin. Ze zei: we kunnen je doel altijd bijstellen.

Bianca collage min402kiloHet PowerSlimmen ging me vanaf het begin gelijk goed af. Ik vond de producten lekker en de recepten makkelijk te maken. En het belangrijkste voor mij was dat ik eindelijk zelf kon bepalen wat ik wilde eten. Als ik iets niet lekker vond, hoefde ik dat niet meer te eten. Naast de drie hoofdmaaltijden heb je drie tussendoortjes, honger heb ik dus nooit gehad. Het mooiste was natuurlijk dat de kilo’s er eindelijk afgingen. Ik ben nu bijna een jaar bezig met het programma en mijn gewicht daalt nog steeds. De ene week is er meer af dan de andere, maar dat is natuurlijk niet erg. Telkens een lager getal zien op de weegschaal werkt enorm stimulerend om me goed aan het programma te houden.
Omdat het zo goed ging heb ik mijn oorspronkelijk doel (min 25 kilo) bijgesteld naar een nieuw doel: min 40 kilo. Dat doel heb ik inmiddels behaald.

 

 

 

 

Jaap

Jaap collage min22kilo l

 

In de tussentijd zag mijn man mij enorm veranderen. Naast mijn gewichtsverlies, heb ik ook veel meer energie en absoluut geen pijntjes meer. Omdat hij al jaren tobt met rugpijn en ook wel iets te zwaar was, vroeg hij mij of PowerSlim ook goed voor hem zou zijn. Begin april maakte hij zijn afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hij wilde graag 20 kilo afvallen en nu, drie maanden later, heeft hij zijn doel al bereikt. Mannen vallen makkelijker en sneller af dan vrouwen, vanwege hun spiermassa. Maar dat neemt niet weg dat het toch een geweldige prestatie is.

 

 

 

 

Bianca en Jaap

Wij zijn nu beide het programma rustig aan het afbouwen. Telkens iets meer koolhydraten. Wat heb ik genoten van de eerste aardbeitjes op mijn PowerSlim Toast. Half juli gaan we op vakantie. PowerSlim heeft mij voldoende handvatten gegeven om die periode vol vertrouwen tegemoet te zien. We maken nu bewuste keuzes. Onze maaltijden zijn niet langer koolhydraatarm, maar koolhydraatbeperkt. Natuurlijk zullen we eens van een ijsje genieten, dan doen we het de volgende dag wat kalmer aan. Na de vakantie blijven we onze coach voorlopig maandelijks bezoeken om te monitoren of ons gewicht op ‘min 40’ en ‘min 20’ kilo blijft.

 

Juli 2020, Bianca en Jaap Koopman

Wil je, net als Bianca en Jaap, afvallen en je leefstijl blijvend aanpassen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Bianca Jaap collage