Brenda: ik kan nu veel meer ondernemen

Brenda collage min24kilo

Lichamelijke klachten

In maart 2018 besloot ik om te gaan afvallen. Met een eigen bedrijf en 3 opgroeiende jongens had ik het zo druk. Ik merkte dat ik steeds meer last kreeg van mijn bekken en van mijn spieren.

Ik heb een dubbelzijdige klompvoet, tijdens mijn zwangerschappen had ik last van bekkeninstabiliteit.  3,5 jaar geleden ben ik geopereerd aan een heupafwijking. Hierdoor heb ik 3 breuken in mijn bekken. Dat betekent dat mijn spieren extra werk moeten doen.  Al die extra kilo’s helpen dan niet mee.

Vol goede moed stapte ik binnen bij La Peau Satin om te horen wat Power Slim precies inhield. Na de intake wilde ik wel starten en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

PowerSlim veranderde mijn leven

Mijn proces begon voortvarend, na 3 weken was ik de eerste 5 kilo al kwijt. En de weegschaal bleef gestaag omlaag gaan. De ene keer wat meer, de andere keer wat minder. Maar met uitleg van mijn coach kon ik daarmee goed omgaan. Al snel kwam ik erachter dat een mindere week niet erg is. De week daarop was er dan eigenlijk altijd wel een prima resultaat.

Zo gingen we naar het voorjaar met alle feestdagen en naar de (lange en warme) zomer met de vakantieperiode.  Maar met de handvatten die ik gekregen heb van mijn coach kon ik alle verleidingen goed weerstaan. We zijn heerlijk weggeweest met onze eigen boot en in die drie weken ben ik gewoon verder afgevallen. En wat nog belangrijker is: ik kan nu  veel meer ondernemen.

Brenda: ik kan nu veel meer ondernemen

Voorheen was een uur lopen eigenlijk al te veel en dan had ik er daarna nog dagen pijn van. Nu gingen we met de jongens een hele dag naar een beurs; veel lopen dus en aan het eind van de dag had ik nog geen last. Ik loop beter, meer rechtop en mijn spieren zijn sterker. En dat komt mede door de eiwitrijke producten van Power Slim. Mijn fysiotherapeut merkt ook duidelijk verschil en zou er eigenlijk verder onderzoek naar willen doen.

Het allerbelangrijkste voor mij is het gegeven dat ik weer  heel goed in mijn vel zit. Door mijn lagere gewicht beweeg ik veel gemakkelijker. Vroeger was ‘trap lopen’ een opgave – nu ben ik boven of beneden voor ik het weet.  En ik geniet ervan hoe goed ik me voel en hoe goed ik eruit zie!

Brenda Hendriks, februari 2019

Wil je, net als Brenda, afvallen en je weer gemakkelijker kunnen bewegen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

 

Brenda collage min24kilo