Brenda: ik train nu 3x per week voor de ALS City Swim

Brenda collage min224kilo

Ik had al van alles geprobeerd

Jaren heb ik al van alles geprobeerd om gewicht te verliezen. Van shakes tot zelf koolhydraatarm eten, niets hielp blijvend. Ik voelde me niet fit, had geen conditie en zat niet lekker in m’n vel.

Op facebook zag ik de vele ervaringen voorbijkomen van Powerslim. Het bleef mijn aandacht trekken en de ervaringen waren zo positief, dit kon toch bijna niet waar zijn?! Ik bleef wat sceptisch tot ik een bekende tegenkwam die enorm was afgevallen met behulp van Powerslim en een coach.

Begeleiding bij het afvallen

In september 2018 was ik er klaar voor. Ik had hulp nodig en ik besefte dat ik het niet alleen kon. Ik maakte een afspraak bij La Peau Satin. De weegschaal gaf 97.6 kilo aan, ik wilde naar 75 kilo. Mijn coach stimuleerde mij; dit zou zeker gaan lukken!

De eerste weken waren moeilijk, het afvallen ging wat traag voor mijn gevoel. Mijn man en coach bleven mij aanmoedigen. Wat ben ik blij dat ik heb doorgezet! Na de moeizame start ging het bijna vanzelf. Ik at drie maaltijden en drie tussendoortjes per dag. Ik begon me steeds fitter te voelen en mijn darmproblemen (waar ik al jaren last van had) verdwenen als sneeuw voor de zon.

Brenda: min 22 kilo – ik train nu 3x per week voor de ALS City Swim

Eind maart 2019 behaalde ik mijn streefgewicht, 22, 6 kilo was ik kwijt!

Maar het meest belangrijk is dat ik me zoveel beter voel; fitter en mijn werk gaat veel gemakkelijker met alle energie die ik nu heb. Inmiddels train ik 3 keer in de week voor de ALS CitySwim die in september gehouden wordt. Ik heb mijn conditie terug en een mooi doel in september!

Brenda van Zanten, mei 2019

Wil je, net als Brenda, afvallen en gaan trainen voor een sportieve prestatie?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Brenda collage min224kilo