Carin: mijn goede voornemen – lekker in balans blijven

Carin collage min98kilo

Dagelijks iets teveel snoepen zette flink aan

Na de zomervakantie van 2018 had ik het helemaal gehad – met het warme weer, met de barbecues en tuinfeestjes, met worstelen in badkleding, maar vooral met mezelf.
Telkens iets teveel eten en dagelijks snoepen tekende zich af op mijn figuur. Ik vond mijn buik te dik en mijn kleding zat niet lekker of stond niet leuk.
Op facebook had ik een mooie voor/na foto gezien van iemand uit mijn dorp. Zij was goed afgevallen met PowerSlim en ik besloot om ook eens een kennismakingsgesprek aan te vragen bij La Peau Satin.

PowerSlim is voor mij DE oplossing

Eerder had ik wel eens (zonder veel effect) Herbalife gedaan. Toen ik het verhaal over PowerSlim hoorde (3x per dag een gezonde en smakelijke maaltijd, 3x per dag een lekker tussendoortje) was ik wel even sceptisch: zou dat wel werken?
Maar dat afwachtende gevoel was al snel verdwenen: ik viel gemiddeld een kilo in de week af. Ik wilde graag 10 kilo afvallen en dat is me vorig jaar gelukt. Ik ben nu al ruim een maand op mijn streefgewicht.

Carin: min 10 kilo – lekker in balans blijven

De decembermaand is me alles meegevallen. Om te beginnen kreeg ik van La Peau Satin met Sinterklaas en Kerst een lekker, koolhydraatarm geschenkje en een magazine met leuke artikelen, tips en recepten cadeau. Verder had ik natuurlijk in de periode van september t.m. november geleerd om verstandige keuzes te maken. Zo heb de feestdagen heerlijk kunnen genieten – en is mijn gewicht stabiel gebleven.
De producten uit de Balancelijn heb ik inmiddels ook omarmd. Ik vind PowerSlim DE ideale manier om af te vallen en op gewicht te blijven.

Carin Brok, januari 2019

Wil je, net als Carin, afvallen en lekker in balans blijven?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Carin collage min98kilo