Christiaan: ik voel me nu veel gezonder

Ik kon mijn gewicht maar niet onder controle krijgen

Ik ben verpleegkundige van beroep en werk onregelmatig. Het onder controle krijgen van mijn gewicht is voor mij altijd al moeilijk geweest. Door het onregelmatig werken at ik veel ongezonde maaltijden en kon ik aan het eind van vorig jaar geen enkele broek meer aan. Ook merkte ik dat mijn uithoudingsvermogen te wensen overliet. Toen ik foto’s terug keek van de vakantie dacht ik: nu is het genoeg geweest! Ik herkende mezelf niet in de foto’s en besloot dat het tijd was om er iets aan te gaan doen.

Regelmatig zag ik de reclame van PowerSlim op tv voorbijkomen en dacht ik bij mezelf: waarom ook niet?  Ik ben op het internet informatie gaan opzoeken en kwam terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Gelijk kon ik dezelfde week al op gesprek komen. De coach legde me alles goed uit en er was meteen een klik.

PowerSlim bood mij DE oplossing

Gewapend met het starterspakket, met allerlei koolhydraatarme producten en een voedingsschema, ging ik naar huis. Alles was makkelijk te volgen en de producten waren heerlijk. Ik kon het niet geloven dat ik 6 keer per dag mocht eten, drie keer een gezonde maaltijd en drie keer een lekker en vullend tussendoortje.

Het contact met mijn coach was echt fijn. Elke week kwam ik op consult om te wegen, een gesprek en natuurlijk te shoppen voor nieuwe producten. Ik kon mijn coach altijd appen, zij reageerde altijd dezelfde dag. Ook in de gewichtsbehoudfase (ik ben zuinig op mijn ‘min 30 kilo’) houdt zij mij nauwlettend in de gaten en kom ik 1 keer in de 4 weken op controle.

Het PowerSlim programma is zeker iets wat ik mensen kan aanraden het heeft mij totaal geen moeite gekost. Dit komt omdat het een veelzijdig programma is met veel keuze uit koolhydraatarme en eiwitrijke producten in elke fase. Dit zorgt ervoor dat je voor elk eetmoment wat hebt, hartig of zoet noem het maar op, je hoeft het niet te laten want het zit allemaal in het assortiment.  De maaltijden zijn makkelijk te bereiden en staan in minder dan een half uur op tafel.

Christiaan – min 30 kilo: voel me nu veel gezonder

Ik heb mijn doel met het PowerSlim programma weten te behalen en voel me hierdoor gezonder, zelfverzekerder en vitaal, met andere woorden: super! Ik zit nu 6 maanden in het gewichtsbehoudsfase en ben nog nooit zo lang stabiel gebleven. Ik denk dat dit nu ook zo zal blijven dankzij alles wat ik geleerd heb over goede keuze’s maken.

Christiaan, februari 2019

Wil je, net als Christiaan, afvallen en je weer gezond voelen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

 

Christiaan collage min32kilo