Cindy: ik had niet durven dromen dat ik zo blij met mezelf kon zijn

Ik kreeg in December 2012 een herseninfarct. Na een lange revalidatie periode was ik behoorlijk wat kilo’s aangekomen. Omdat ik wat beperkt ben in sporten/bewegen zag ik het somber in en baalde van mijn lijf. Een goede bekende van me, Jolien, was mooi afgevallen met PowerSlim. Ze adviseerde me om met Willy van La Peau Satin te gaan praten.

Ik ben eerst gewoon eens binnengelopen om informatie in te winnen. Ik vond de sfeer erg prettig. Na overleg met mijn partner heb ik besloten om aan mezelf te gaan werken.

Cindy: ik had niet durven dromen dat ik zo blij met mezelf kon zijn

Inmiddels ben ik 17 weken verder en maar liefst 19  kilo afgevallen. Ik zit nu in de fase gewichtsbehoud. De tussendoortjes blijf ik nog even gebruiken en bij de maaltijden kies ik wat bewuster. Ik vond het programma heel fijn om te volgen. De weekmenu’s waren voor mij, vooral in de eerste weken, ideaal. Het assortiment van PowerSlim is heel gevarieerd en ik kon me goed redden tijdens etentjes en dagjes uit.

Ik had niet durven dromen dat ik zo blij met mezelf kon zijn. Ik voel me goed, stoer, mooi en enorm happy!

Cindy, juni 2017

Wil je, net als Cindy, afvallen en weer blij zijn met jezelf?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

 

Cindy collage min19kilo 2