Cora: ik voel me fitter en vitaler dan ooit

 

Cora collage min10

Zo wilde ik niet langer zijn

Eind vorig jaar heb ik besloten dat 2019 ‘mijn jaar gaat’ worden. Ik wilde beter voor mezelf gaan zorgen. Was ik eerder een fanatieke sporter – ik heb 3 jaar geleden zelfs een marathon gelopen – ik werd steeds minder actief. Dat kwam vooral omdat ik te kampen kreeg met diverse blessures. Daarnaast ben ik een echte snoepkont en zo kreeg ik flink wat kilootjes cadeau. Ik zat niet lekker meer in mijn vel, paste mijn kleding niet meer en merkte bij mijn werkwerkzaamheden dat mijn conditie steeds slechter werd. Kortademig met trappen lopen, moeite met veters strikken etc..

Een vertrouwd adres

Ik gun mezelf met enige regelmaat een ontspannende gezichtsbehandeling en was dus al bekend met La Peau Satin in Veenendaal. Nu ik het besluit had genomen het roer om te gooien, was de afspraak voor een kennismakingsgesprek PowerSlim snel gemaakt.

Zo begon ik op 9 januari met mijn nieuwe, gezonde leefstijl. Regelmatig eten, bewust kiezen en weer gaan sporten. De weken vlogen voorbij en de kilo’s vlogen eraf.  Het meest ideale vond ik de handige weekmenu’s. Hierdoor wist ik precies wat ik kon kiezen. In 8 weken tijd had ik mijn streefgewicht al bereikt en daar zat ook nog een carnavalsweekend in.

Cora: ik voel me fitter en vitaler dan ooit

Ook nu ik geen weekmenu’s meer volg, maar zelf menu’s samenstel ben ik voor mijn gevoel heel bewust met eten bezig. Ik ben blij dat mijn coach Manuela mij nog een jaar lang blijft begeleiden in eigenlijk de belangrijkste fase: gewichtsbehoud. Want dit is het lijf waarin ik me weer heel fijn voel. Ik pas mijn oude kleding weer en voel me fitter en vitaler dan ooit.

Cora van den Bovenkamp, mei 2019

Wil je, net als Cora, afvallen en slank blijven – bewustere keuzes maken?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

 

 

Cora collage min10