Corina: daar ben ik weer

Corina collage min163kilo 2

Mijn gewicht paste niet bij mijn lengte

Jij? Afvallen? Jij bent toch helemaal niet dik.
Telkens als ik aangaf dat ik niet lekker in mijn vel zat, kreeg ik dat te horen. Maar ik wist dat de weegschaal een getal aanwees, wat totaal niet paste bij mijn lengte van 1.70 meter.

Ik besloot er wat aan te doen en kreeg toen bijval van een vriendin (Marion ), die in dezelfde situatie zat. We hebben samen gekeken op internet en kwamen uit op de website van La Peau Satin. Toen we ongeveer tegelijkertijd een advertentie zagen in de krant besloten we ervoor te gaan.

Niet naar anderen luisteren, mijn eigen plan trekken

Hier is het levende bewijs dat je niet naar anderen moet luisteren, maar je eigen plan moet trekken als je niet blij bent met je gewicht. Het leefstijl programma PowerSlim is me enorm goed bevallen. Je eet 6x per dag, kan gewoon met je gezin mee eten, de producten zijn gevarieerd en smakelijk. Ik heb ervoor gekozen om de eerste paar weken voor mezelf te koken. Dat is me goed bevallen, want daardoor leer je goed omgaan met een koolhydraatbeperkte leefstijl. Je leert gezonde gewoontes aan zoals:

  • Veel water drinken
  • Veel groenten eten
  • Met verse producten werken

Corina: daar ben ik weer

Ik ben ruim 16 kilo afgevallen en voel me toppie. Ik ben begonnen met hardlopen en doe dat nu vrijwel dagelijks. Ook dat draagt bij aan een goede vetverbranding en verlies van kilo’s. Mijn conditie is sterk verbeterd, mijn kleding staat weer leuk. Ik was mezelf niet meer ……. maar dat is nu helemaal anders. Ik heb mezelf weer teruggevonden. In die spiegel kijkt iemand me aan die ik graag zie – zo wil ik zijn – en blijven.

Corina, juli 2017

Wil je, net als Corina, afvallen en weer het lichaam krijgen dat bij je past?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Corina collage min163kilo 2