Corine: in shape voor de (halve) marathon

Corine collage definitief

De klad kwam in het sporten

In het verleden was ik een fanatiek sporter. Op enig moment kwam daar de klad in. Ik veranderde van baan, kreeg andere prioriteiten en ging mijn vrije tijd anders besteden. Op de bank met iets lekkers, regelmatig uit eten gaan. Daardoor kwam ik aan in gewicht en dat begon me in de weg te zitten.

De extra kilo’s raakte ik niet kwijt

Vorig jaar heb ik wat pogingen ondernomen om mijn gewicht naar beneden te brengen, maar die hadden niet het gewenste resultaat. Over PowerSlim hoorde ik goede verhalen en ik besloot in het nieuwe jaar, daags na de verjaardag van mijn zoon, met PowerSlim te beginnen.

PowerSlim veranderde mijn leven

Tussen Kerst en Oud & Nieuw had ik mijn intakegesprek bij Willy van La Peau Satin in Leerdam. Ik was al vastbesloten om het programma te gaan volgen en ik raakte nog meer gemotiveerd. Drie keer per dag eten, drie keer per dag een tussendoortje: dat is toch goed te doen?

Ja, dat is het. Misschien dat ik de afgelopen maanden 2x gesmokkeld heb met een wijntje tijdens een etentje buiten de deur, maar verder heb ik me strikt aan het programma gehouden. Het resultaat mag er zijn: ik ben  ruim 17 kg kwijt.

Vol zelfvertrouwen en met een prachtig figuur. Viel ik bij mijn andere “lijnpogingen” voornamelijk af in mijn gezicht, met PowerSlim val ik af op de juiste plekken. Heb ik een mooie platte buik en ook mijn benen en billen zijn flink in omvang afgenomen.

Voor iedere 5 kg die ik afviel, kreeg ik van La Peau Satin een SizeZero behandeling als cadeau, hoe leuk is dat?

Maar wat is nog veel belangrijker vond, is dat mijn plezier in het hardlopen weer is teruggekomen. Ik pakte dit weer zo snel op, dat ik op 27 mei 2018 de halve marathon van Renesse ga lopen. De volgende is in oktober en volgend jaar maart. In april 2019 ga ik de marathon van Rotterdam weer lopen.

Corine: in shape voor de (halve) marathon

Tijdens mijn intakegesprek vond Willy mijn plan om 15 kg af te vallen erg ambitieus, maar ik wist dat dit zeker mogelijk moest zijn en dit is uiteindelijk gelukt. Ik ging om de week wegen, gewoon omdat ik “die stok achter de deur” niet nodig had. IK was degene die wilde afvallen, het hoefde niet omdat een ander dit nodig vond.

Advies: Als je gaat starten, stel jezelf dan de vraag “Voor wie wil ik afvallen”. Hier is maar 1 antwoord mogelijk: VOOR JEZELF.  Je bent het waard – Je mag er zijn.

JA OOK JIJ!!!!

Heel veel succes!
Groetjes Corine, mei 2018

Wil je, net als Corina, afvallen en weer sportieve prestaties neerzetten?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Corine collage definitief