Cyrelle: ik wil ons eetpatroon blijvend koolhydraatarm houden

Cyrelle collage min32kilo

De schrik te pakken

Bijna drie jaar geleden, op zondagochtend 30 april 2017, kreeg mijn man een (klein) hartinfarct. Dat wisten we op dat moment niet. Terwijl we samen zaten te wachten op de uitslagen van allerlei tests, die hij had ondergaan in het ziekenhuis, zeiden we tegen elkaar: wat ze ook vinden, ze gaan ook zeggen dat je moet afvallen en dat geldt voor ons allebei. Dat wisten we natuurlijk best, maar verder dan een halfslachtige poging om minder te snoepen, waren we niet gekomen.

Terwijl ik ’s avonds alleen thuis zat, na een pittige dag in het ziekenhuis waar hij gelijk gedotterd was, at ik een zak chocoladepinda’s leeg…………………..

Maar toen hij na een paar dagen thuis kwam, zijn we samen begonnen met (veel) minder snoepen. Toen dat resulteerde in een lager getal op de weegschaal kreeg ik de smaak te pakken. Zijn hartinfarct was ‘mijn knop die omgezet werd’. Ik ging me verdiepen in gezonder eten en ik zette door wat betreft het ‘niet snoepen’. Af en toe wat lekkers, maar met mate. Tot begin december raakte ik zo 15 kilo kwijt. December was lastig, veel verleidingen en ik kwam weer ruim een kilo aan. Die ging er in januari wel af, maar het proces stagneerde een beetje en ik kreeg het niet weer op de rit.

Toen hoorde ik dat Willy van Loon een nieuwe vitaliteitscoach zocht en ik gaf aan dat ik wel interesse had. Ik heb een dag meegelopen bij La Peau Satin en het werk trok me heel erg. Willy gaf me een 3 dagen proefpakket mee van Power Slim en het idee om het programma te gaan volgen. In die drie dagen besloot ik de baan te accepteren èn te gaan PowerSlimmen!

Het programma is makkelijk te volgen en goed vol te houden.  Ik heb geen honger gehad en, hoewel ik absoluut geen keukenprinses ben, waren de recepten uit het kookboek snel te bereiden, makkelijk in te passen met mijn gezin en ook nog eens heel lekker! Bijkomend voordeel is, dat mijn man ook meeprofiteert van die koolhydraatarme maaltijden.

Cyrelle: ik wil ons eetpatroon blijvend koolhydraatarm houden

Drie  maanden later, was ik maar liefst 16 kilo lichter en op mijn streefgewicht.  Dat had ik een jaar eerder niet voor mogelijk gehouden. Afgelopen weekend heb ik boodschappen in huis gehaald om aan de slag te gaan met recepten uit het Balance kookboek van Power Slim. Ik heb ook echt zin om die recepten uit te proberen. Ze gaan me helpen dit gewicht vast te houden en ik twijfel er niet aan dat ze net zo lekker zijn als de recepten uit het eerste kookboek. Zo wil ik ons eetpatroon blijvend koolhydraatarm houden want ik voel me super en dat gevoel wil ik nooit meer kwijt!

Cyrelle, december 2019

Wil je, net als Cyrelle, afvallen en slank blijven?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

 

Cyrelle collage min32kilo