Dag 6: Rust, ritme, regelmaat

 

Vermijd stress

6 december

 

Stress heeft ongelofelijk veel invloed op ons lichaam. Dit is niet altijd gemakkelijk om te voorkomen, maar het is toch goed om te proberen om dit zoveel mogelijk uit de weg te gaan. We zijn allemaal druk met werken, studeren en het huishouden. Maar het is belangrijk dat je niet te gestresst raakt. Stress heeft namelijk veel impact op je huid. Probeer dagelijks even je rust te pakken. Ga een uurtje sporten om je hoofd leeg te maken of doe een hydraterend masker op en ga lekker in bad. Zorg ook dat je voldoende slaap krijgt. Gedurende de nacht krijgt je huid de kans om zich te herstellen. Dit kan alleen optimaal werken als je voldoende slaapt. Zorg er dus voor dat jij zo vaak mogelijk kan genieten van een goede nachtrust.

 

 

 

Lekker ontspannen met een masker

Tracteer jezelf 2x per week op een uurtje verplichte rust en duik in bad met een lekker masker. Je huid en je geest knappen er van op.

Masque Dynamisant Anti Fatigue, een verhelderend masker. Het zorgt  voor een frisse uitstraling en laat tekenen van vermoeidheid direct verdwijnen.

Guinot Masque Antirides,  een snel werkend masker, dat rimpels gladstijkt en de gelaatstrekken ontspant.

Guinot Masque Essentiel Nutrition Confort, een masker dat direct intensieve voeding biedt. Het is rijk aan essentiële oliën – tijm, rozemarijn en lavendel.

 

Dynamisant AntiFatigMasque Vital AntiridesMasque Essentiel Nutrition C