Dag 7: Verwen je huid met vitamines en mineralen

Verwen je huid met vitamines en mineralen

 

7 decemberOm goed te functioneren heeft je lichaam vitamines en mineralen nodig. Voor een groot deel haal je deze stoffen uit je voeding. Een gezond lichaam of maakt ze ook ze zelf aan. Maar om je te verzekeren van een goede dosis vitamines en mineralen ben je aangewezen op goede huidverzorgingsproducten.
Producten die vitamine C of retinol bevatten zijn cruciaal voor je huid om deze zo lang mogelijk jong te houden. Van vitamine A is aangetoond dat het effectief is tegen bestaande huidveroudering. Bovendien stimuleert het een gezonde celvernieuwing en voorkomt het opstapeling van dode huidcellen. Je zult binnen enkele weken al gaan zien dat je huid weer een mooie glow krijgt. Vitamine A is niet de enige mogelijkheid, ook gebruik van een product met een hogere concentratie Vitamine C maken je huid sterker, gezonder, egaler en stralender. Met een combinatie van deze ingrediënten ben je van succes verzekerd.

 

 

 

 

 

Vitamine C

Guinot Creme Age Summum poster

Gun jezelf een home treatment set van GUINOT: Age SUMMUM. Deze booster zit boordevol vitamine C om oxidatieve stress te bestrijden en huidveroudering tegen te gaan.

Age Summum Thuis Treatment bekijken of kopen…………….

Misschien gun je jezelf een extra luxe crème, nu je al een poos niet naar de schoonheidsspecialiste ben geweest. Je huid zal genieten en opbloeien van de bijbehorende Guinot Age Summum Crème.

Age Summum Crème bekijken of kopen ……………..