Ben je op zoek naar een diëtist Culemborg? Dan ben je bij La Peau Satin aan het juiste adres! Bij La Peau Satin vind je alle kennis, ervaring en apparatuur om je schoonheidsideaal te verwezenlijken. Want mensen die lekker in hun vel zitten, voelen zich prettiger en presteren beter.

La Peau Satin, jouw diëtist Culemborg

Slank en goed in je vel zitten, dat wil toch iedereen? Wij van La Peau Satin kunnen je begeleiden naar een blijvend gezond gewicht. Ons topmerk PowerSlim zorgt voor gemak, plezier en prachtige resultaten.

Afvallen met PowerSlim

Verantwoord en vrijblijvend afvallen is een grote uitdaging, maar wij als diëtist Culemborg, kunnen je daarbij helpen. PowerSlim is een succesvol lifestyle programma waarmee je, zonder hongergevoel, snel en blijvend kunt afvallen. Dit programma is ontwikkeld door ervaren en gespecialiseerde diëtisten en biedt en verantwoord en gemakkelijk vol te houden voedingspatroon.

Afvallen met PowerSlim is geen dieet, maar een lifestyle. Dit is ook hetgeen wat dit programma zo verantwoord en succesvol maakt. Door anders te leren eten, zul je zien dat je dit blijvend kunt volhouden en je dus geen jojo-effect meer hebt. Natuurlijk word je hierbij niet zomaar in het diepe gegooid. Er wordt een persoonlijk op jouw afgestemd plan gemaakt. Hierna word je door onze PowerSlim coaches begeleid aan de hand van 3 fasen.

Wij hebben al veel klanten gehad die met plezier hun PowerSlim ervaring wilden delen. Zo kun je zien wat de voordelen zijn van onze PowerSlim behandeling. Benieuwd naar deze ervaringen? Je leest ze hier!

diëtist Culemborg

Overige behandelingen bij La Peau Satin:

– Cryolipolyse
– SlimLinePOD
– LPG behandeling lichaam
– SizeZero

Wil jij een gezonde leefstijl aanleren, afvallen en je lagere lichaamsgewicht behouden? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met je diëtist Culemborg! Tijdens dit gesprek maak je kennis met de coaches en krijg je alle informatie die je nodig hebt. Je kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Deze mensen zijn mooi afgevallen met PowerSlim
Ik wil graag aan de slag met een diëtist Neem je contact met me op voor een afspraak?