Dorette: ik sta weer midden in het leven

Samenwonen en een kantoorbaan – 100 kilo

Ik ben nooit heel dun geweest, maar overgewicht heb ik nooit gehad als kind of puber. Na het puberen kwam ik eigenlijk pas aan en tijdens mijn studie werd ik langzamerhand mollig. Toen ik een poosje in de horeca werkte met veel lopen, feesten en weinig tijd nemen om te eten viel ik onwijs af. Toen ik ging samenwonen en een kantoorbaan kreeg nam mijn gewicht snel toe en zat ik na een paar jaar op bijna 100 kilo.

Pogingen om af te vallen

Er waren eigenlijk altijd wel pogingen om af te vallen. Alleen die waren dan niet vol te houden of mislukten omdat ik niet afviel. Toen zag ik een advertentie van PowerSlim, dit werd mijn laatste poging. Als dit niet zou lukken, zou ik mij erbij neerleggen dat ik niet weggelegd was voor maatje 38. De motivatie kwam met het afvallen! Niet lang daarna kwamen er trouwplannen en had ik een strikt doel voor ogen. Uiteindelijk kon ik zelfs mijn streefgewicht wat naar beneden bijstellen.

Wekelijks motivatie en inspiratie

De eerste resultaten en alle plannen zorgden voor een enorme boost aan motivatie. Samen met mijn coach bekeek ik wekelijks de resultaten en besprak ik  de mogelijkheden bij uitdagingen zoals uit eten gaan. Ik stapte van het gedachtegoed wat ik allemaal niet meer kon eten over op het besef wat ik juist allemaal wél mocht eten. Ook leerde ik dat je jezelf niet beloont met eten en dat een tussendoortje zowel gezond als lekker kan zijn. Met de hulp van mijn coach heb etiketten leren lezen en bij vragen kon ik haar altijd een bericht sturen.

Vet verbranden

Dorette poster

Ik moest wennen toen mijn lichaam overging op vet verbranden, ook wel ketose genoemd. Dit bracht een dag hoofdpijn, vermoeidheid en kou lijden met zich mee. Gelukkig was snel over en kon ik knallen. Het programma is makkelijk vol te houden en de resultaten zijn super. Echter wegen de laatste loodjes het zwaarst. Ik ben inmiddels al gewend aan mijn nieuwe lijf en ben er al zeker tevreden mee. Maar toch moeten die laatste kilo’s er nog af.

Ik ben nu bezig met de laatste kilo’s. Ik voel me top. Ik kan weer leuke kleding aan en hoef niet naar de grootste maat te grijpen. Ik ben ook fanatiek gaan sporten, merk dat mijn conditie beter is en voel mij een stuk gezonder. Het allerbelangrijkste is toch wel dat mijn zelfvertrouwen onwijs gegroeid is.

 

 

Wil je, net als Dorette, afvallen en weer midden in het leven staan?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.