Dorien: koolhydraatarm eten bevalt me prima

Dorien collage min105kilo

Te bourgondisch

Begin 2018 constateerde ik dat mijn levensstijl zijn tol had geëist: diverse kledingstukken pasten niet meer. Weinig flatteus – en dat stond me niet aan. Ik besloot te gaan afvallen.

Mijn omgeving reageerde vol ongeloof: ‘jij bent toch helemaal niet dik’? Nee, misschien was ik niet dik, maar slank kon ik mezelf ook niet meer noemen. Dat was ik lange tijd geweest en dat wilde ik weer zijn.

Eind januari liet ik me bij La Peau Satin, informeren over PowerSlim en ik ben gelijk gestart. De methode sprak me aan, de producten vond ik lekker en de recepten een uitkomst. Mijn goede eetlust stond niet in de kou. Natuurlijk moest ik voorzichtiger zijn met wijntjes en at ik iets kleinere porties, maar daar bleef het bij.

Drie keer per dag een gezonde maaltijd – lang leve de aspergetijd – en drie keer per dag een tussendoortje: het beviel me prima.

Dorien: koolhydraatarm eten bevalt me prima

Na een paar maanden bereikte ik mijn doel: een royale kledingmaat minder. Daar geniet ik nu volop van. Het koolhydraatarme eten bevalt me zo goed, dat ik dat gewoon blijf doen. Ik voel me fit en verheug me op iedere dag.

Dorien, december 2019

Wil je, net als Dorien, afvallen en een koolhydraatarme leefstijl omarmen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Dorien collage min105kilo