Dorien: koolhydraatarm eten bevalt me prima

Te bourgondisch

Begin 2018 constateerde ik dat mijn levensstijl zijn tol had geëist: diverse kledingstukken pasten niet meer. Weinig flatteus – en dat stond me niet aan. Ik besloot te gaan afvallen.

Mijn omgeving reageerde vol ongeloof: ‘jij bent toch helemaal niet dik’? Nee, misschien was ik niet dik, maar slank kon ik mezelf ook niet meer noemen. Dat was ik lange tijd geweest en dat wilde ik weer zijn.

Eind januari liet ik me in Leerdam, bij La Peau Satin, informeren over PowerSlim en ik ben gelijk gestart. De methode sprak me aan, de producten vond ik lekker en de recepten een uitkomst. Mijn goede eetlust stond niet in de kou. Natuurlijk moest ik voorzichtiger zijn met wijntjes en at ik iets kleinere porties, maar daar bleef het bij.

Drie keer per dag een gezonde maaltijd – lang leve de aspergetijd – en drie keer per dag een tussendoortje: het beviel me prima.

Dorien: koolhydraatarm eten bevalt me prima

Na een paar maanden bereikte ik mijn doel: een royale kledingmaat minder. Daar geniet ik nu volop van. Het koolhydraatarme eten bevalt me zo goed, dat ik dat gewoon blijf doen. Ik voel me fit en verheug me op iedere dag.

Dorien, december 2019

PS: wil je, net als  Dorien, afvallen en weer een royale kledingmaat minder dragen? Bel 0345 724905 en maak een afspraak voor een gratis Intake afvallen. Je kunt ook ons ook een email sturen.