Een stralende huid in twee dagen

Hoe zorg je ervoor dat  je huid schittert tijdens het kerstdiner?

Een stralende huid creëer je in 5 simpele stappen.

 

een stralende huid in twee dagen

  1. Goede huidverzorging begint met een goede reiniging. En dan bedoelen we geen water en zeep, dat is echt not-done: je huid droogt er alleen maar van uit. Kies een mild reinigingsproduct zoals de Mousse Nettoyante Bioxygene van Guinot.  Deze mousse stimuleert de zuurstofvoorziening van je cellen, met als resultaat een prachtig stralende huid. Reinige je huid 2x per dag: ‘s morgens na het opstaan en ‘s avonds voor het slapen gaan.
  2. Als je je huid gereinigd hebt begin je met peelen. Peelen wil zeggen; je verwijdert het vale laagje dode huidcellen van je huid én je maakt de huid toegankelijk voor werkstoffen. Weet je trouwens dat je huid zich 1 keer per 28 dagen vernieuwd? De nieuwe, vitale cellen worden in deze periode langzaam naar de oppervlakte verplaatst, waarna het “dode huidcellen” worden. Door je te ontdoen van deze dode huidcellen zet je je huid ook nog eens extra aan het werk.  Peelen (met de Guinot Gommage Eclat Parfait) doe je 2x per week.
  3. Gebruik gedurende 2 dagen in de ochtend een  Guinot Mini Lift Eclat ampul om je huid direct te liften. Bijkomend effect is dat de inhoud van deze ampul de cellulaire oxygenatie verhoogt, waardoor je huid direct gaat stralen.
  4. Verwen je huid gedurende 2 nachten met het Guinot Masque Dynamisant Anti Fatigue voor een intensieve vochtboost en verfrissende werking.
  5. En last but not least, vergeet je ogen niet! De spiegels van onze ziel en tegenwoordig het eerste wat we zien, na het mondkapje. Verwen de tere huid van je ogen met het rijke Guinot Masque Yeux om vermoeidheidstekenen en fijne lijntjes te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon….