Elly: ik voel me lichter – letterlijk en figuurlijk

Elly collage min109kilo

Ik zat in een dip en werd te zwaar

Het jaar 2018 was voor mij geen prettig jaar. Diverse nare gebeurtenissen kwamen op mijn pad. Ik werd er somber van en zocht troost in gemakkelijk (vet en zoet) eten.  Ik liet het een paar maanden gebeuren en besloot toen om mezelf terug te vinden. Ik zocht en vond hulp om de nare gebeurtenissen te aanvaarden en ging  weer een beetje van het leven te houden.

Een nieuwe leefstijl hielp mij er bovenop

Het gemakseten had zijn sporen nagelaten. Begin 2019 besloot ik om ook mijn overgewicht te gaan aanpakken. Ik volgde PowerSlim al een tijdje en gelukkig zit er in mijn woonplaats een center.

Begin maart was ik er voor het eerst en inmiddels ben ruim 10 kilo lichter en bijna op mijn streefgewicht.  Maar liefst zou ik nog een paar kilo afvallen om wat ‘reserve’ op te bouwen.

Duidelijke structuur

Het fijne aan PowerSlim vind ik dat er een duidelijke structuur is. Je hebt per dag 5-6 eetmomenten en dat is echt voldoende. Mijn man en ik gaan vrijwel wekelijks uit eten en ook dat kon ik goed combineren met het volgen van het programma. Er zijn gezonde keuzes genoeg in een restaurant, als je maar weet waarop je moet letten.

Prachtig resultaat

Ik ben zo blij met mijn gewichtsverlies. Ik voel me letterlijk en figuurlijk 10 kilo lichter. Ik ga er reuze zuinig op zijn en lekker gebruik maken van alles wat de fase gewichtsbehoud te bieden heeft.

Elly, juli 2019

Wil je, net als Elly, afvallen en je lichamelijk en geestelijk 10 kilo lichter voelen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Elly collage min109kilo