Els en Aad: dit hadden we jaren eerder moeten doen

Els Aad collage min39kilo

Allebei te zwaar

We liepen er al een tijd mee rond: met de wetenschap dat vooral Aad moest afvallen. Maar hoe pak je dat aan? Hij heeft van alles geprobeerd, weken op drankjes van de drogist geleefd, een dietist bezocht. Niets hielp of eigenlijk nog erger: hij kwam alleen maar aan.

Bij Aad op het werk was een  collega goed afgevallen met PowerSlim. Na de feestdagen en de jaarwisseling 2018/2019 hebben we ons ingelezen en besloten we een afspraak te maken bij het PowerSlim center in onze woonplaats. Een afspraak voor ons beide, want ook ik (Els) zou graag wat afvallen. Het leek ons fijn om dit samen te doen.

Samen afvallen

Het kennismakingsgesprek verliep heel ontspannen. Gezellig met een kopje thee en koffie en een PowerSlim snackje erbij. Natuurlijk hebben we tijdens dat gesprek ook veel kennis opgedaan en voelden we ons gesterkt om er samen voor te gaan.

Aad wilde graag 28 kilo afvallen en ik 12. Daar zijn we in geslaagd en we hebben er enorm van genoten. Natuurlijk, in het begin was het even wennen. Maar dat is niet meer dan logisch. Als je zoveel wilt afvallen, moet je natuurlijk je leefstijl omgooien. Achteraf zeggen we: hadden we het maar eerder gedaan.

We hebben ons een gezonde manier van eten en leven eigen gemaakt. De PowerSlim producten zijn heerlijk en de recepten duidelijk en smakelijk. We hebben niet terugverlangd naar onze oude gewoontes. We gaan graag en vaak een (lang) weekend weg en ook dat is geen enkel probleem. Al tijdens de eerste consulten legde coach Willy uit wat we het beste konden kiezen en daar hielden we ons ook aan.

Genieten en afvallen gaan prima samen

Toen we bijna op ons streefgewicht waren, zijn we twee weken naar Gran Canaria op vakantie geweest. We hebben daar een appartement gehuurd, zorgden zelf voor ontbijt en lunch, maar gingen iedere avond uit eten. We waren beide iets aangekomen. Eenmaal thuis vonden we het heerlijk om de PowerSlim structuur weer op te pakken.

Nu we op gewicht zijn, zijn we er van overtuigd dat we dit kunnen vasthouden. Het belangrijkste wat we tijdens ons traject hebben geleerd is te genieten van gezelligheid in het algemeen en niet alleen van het eten. Het feit dat we zoveel fitter zijn, lekker lang kunnen wandelen en fietsen, niet langer uitgeput van ons werk thuis komen, is zoveel waard.

Zonder PowerSlim en onze coach Willy hadden we dit mooie resultaat niet kunnen bereiken. We krijgen veel complimenten van de mensen om ons heen en we bevelen PowerSlim van harte aan bij mensen die blijvend willen afvallen.

Els en Aad Need, juli 2019

Wil je, net als Els en Aad, afvallen en samen gezond en wel veel gezelligheid beleven?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Els collage min139kilo 4Aad collage min251kilo 4