Esther: dit wordt mijn zomer

 

Alleen lukte het me niet

Zolang ik me kan herinneren, ben ik te zwaar. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen. Op mijn eigen houtje lukte me dat niet, in ieder geval niet blijvend. De kilo’s kwamen er altijd weer aan.

Voor de buitenwereld leek het alsof ik mijn gewicht en mijn lichaam accepteerde. Maar het tegendeel was waar: altijd was ik bezig met wat ik wel of niet zou eten en hoe dan mijn gewicht zou beĆÆnvloeden. Winkelen deed ik het liefst alleen. Anderen met mijn kledingmaat laten kennismaken was te confronterend.

Ik heb hulp gezocht en gevonden

Ik wilde ontzettend graag van mijn overgewicht af. Zo graag dat ik hulp heb gezocht. Die hulp heb ik gevonden bij mijn PowerSlim coach. Eind december/begin januari heb ik me goed georiƫnteerd en PowerSlim sprak me het meeste aan. Zes eetmomenten per dag, voldoende groenten en onbewerkte producten. Als je, net als ik, veel wilt afvallen is het belangrijk om een programma te kiezen dat goed bij je past, want je moet het kunnen volhouden/.

In eerste instantie wilde ik 10 kilo afvallen. Voor mij een ‘ver van mijn bedshow’, want dat was me nog niet eerder gelukt. Ieder bezoek aan mijn coach was spannend: zou ik wel afgevallen zijn? In het begin kon ik nauwelijks geloven dat er telkens weer een kilo af was, terwijl ik helemaal geen honger had gehad. Heel snel heb ik voor mezelf een handig eetritme gevonden.

Niet 10, maar 20 kilo afgevallen

Toen kwam de eerste lockdown i.v.m. het coronavirus. De structuur van het PowerSlim programma en de variatie aan lekkere producten heeft mij door deze lastige tijd heengeholpen. Uiteindelijk ben ik geen 10, maar 20 kilo afgevallen.

Lichamelijk heeft het afvallen mij heel veel gebracht. Ik ben fitter en voel me daardoor veel fijner en vrolijker. Mentaal is het nog wel even wennen. Als ik in de spiegel kijk, herken ik mezelf haast niet. Ik moet nog wennen aan mijn nieuwe, slanke lichaam en mijn zelfvertrouwen laten groeien.

Mijn succestip

Mijn tip voor anderen is: reserveer wekelijks wat tijd om te plannen. Noteer voor alle dagen wat je ‘s avonds gaat eten en doe hooguit 2x per week boodschappen. Kook ook eens voor een paar dagen, dan heb je altijd een gezonde diepvriesmaaltijd als je een dag geen tijd hebt om te koken. Zet ‘s avonds zoveel mogelijk je producten voor de volgende dag klaar, dan kun je het op de dag zelf lekker rustig aan doen.

 

Wil je, net als Esther, voor de zomer een aantal kilo’s verliezen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

 

 

Ester collage min20kilo