Februari Deal: een behandeling voor jou en één om cadeau te geven

Verras een geliefde, vriendin of zus op Valentijnsdag met een Guinot behandeling

Als jij bij ons in februari jouw favoriete Guinot gezichtsbehandeling boekt, krijg je van ons een cadeaubon voor dezelfde behandeling die je kunt geven aan iemand die je lief is, je:

  • moeder
  • dochter
  • vriendin
  • buurvrouw
  • collega

Februari Deal: een behandeling voor jou en één om cadeau te geven

De keuze is reuze:

HydraClean,  € 35,- Dit is een reinigende behandeling. Geschikt voor de huid die weinig eisen stelt of als eenvoudige behandeling tussen twee luxere behandelingen in.

Hydradermie, vanaf € 49,50. Dit is een huidverbeterende behandeling die we op jouw huidtype- en conditie gaan personaliseren

Hydra Peeling, € 75,- Dit is een huidverbeterende behandeling, waarmee we met name donkere vlekjes verminderen en je teint verbeteren.

Eye Logic,  € 55,95. Dit is een verjongende behandeling voor de huid van het oogcontour. We verzachten je rimpeltjes rond je ogen en je fronsrimpels.

Lift Summum, € 89,95. Dit is een liftende en verstevigende behandeling voor de huid van je gezicht, hals en décolleté

Age Summum, € 95,-  Dit is onze meest geliefde TOP behandeling in de categorie anti-ageing. Na deze behandeling is je huid jonger, gladder en steviger en zijn je poriën minder zichtbaar. Je huid krijgt een sublieme glans.

Februari Deal: een behandeling voor jou en één om cadeau te geven

Kom je alleen, dan krijg je van ons een cadeaubon van dezelfde waarde als het bedrag van je behandeling. Je geeft aan ons de naam door van de persoon aan wie je de cadeaubon gaat geven.

Natuurlijk mag je ook samen komen. We geven  jullie om de beurt dezelfde behandeling. Ook dan geldt: twee voor de prijs van één.

HydracleanHydradermie LiftHydra PeelingEye LogicLift SummumAge Summum

Wil je een afspraak maken?

Bel 0318 742050 voor Veenendaal.